خوراكى های سفيد رنگی كه نبايد از مصرف آنها غافل شويد!
بهترین روش برای به دست آوردن مواد مغذی بیشتر و آنتی اکسیدان های ضد بیماری، مصرف میوه ها و سبزیجات رنگی است، اما این به معنای اجتناب از مصرف گیاهان سفید نیست.
پیاز: ترکیبات ضد التهابی به نام quercetin در پیاز وجود دارند که مشکلات ناشی از آرتریت رو مرتفعتر میکنند و احتمال بروز سرطان، بیماریهای قلبی و دیابت را کاهش داده و سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت مینمایند.
سیب زمینی: تقریبا اکثر افراد نیاز روزانه خود به پتاسیم و فیبر رو تامین نمیکنند. سیب زمینی سفید، بیشتر از هر سبزی و میوه، حاوی پتاسیم هست و به اندازه بقیه میوهها و سبزیها، فیبر دارد. همچنین سیب زمینی، حاوی ویتامین ث، ویتامین ب. ۶ و منیزیم هست و مقدار کمی هم پروتئین با کیفیت بالا دارد.
گل کلم: در کنار سبزیجاتی مثل بروکلی، کلم وجوانه بروکسل، گل کلم نیز دارای خواص بسیار مفیدی است. این سبزی حاوی ترکیبات سولفور است که با سرطان مبارزه نموده و بافت استخوانی رو قوی و سلامت رگهای خونی را هم حفظ میکند.
قارچ: قارچها انرژی کمی دارند و کلسترول و چربی و گلوتن هم ندارند. مقادیر سدیم آنها پایین است، اما در عوض مقادیر زیادی سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین و ویتامین دی در خود جای داده اند. قارچها همچنین در فرد احساس سیری طولانی مدت به وجود میآورند و میتوان از آنها برای کنترل وزن استفاده کرد.
سیر: سیر نه تنها به غذاها طعم بهتری میدهد بلکه گفته میشود که به رویش مو و از بین رفتن آکنه و جلوگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک میکند. ترکیبات آنتی اکسیدان موجود در سیر نیز به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنند. برای اینکه بتوانید از فعالترین ماده موجود در سیر که آلیسین نام دارد، استفاده کنید باید قبل از اینکه سیر را بپزید و یا حرارت دهید، حبههای تازه آن را خرد کرده و در مجاورت هوای آزاد قرار دهید تا برای مدتی بماند.
منبع: بهداشت نیوز
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *