مواد غذایی چسبیده به کف ماهیتابه را دور نریزید
حتماً موادی که پس از سرخ کردن غذا در کف ماهیتابه به جا میماند را بچشید تا متوجه شوید بیشتر مزه غذا در همان قسمت جمع شده است.
به جای اینکه این مواد را دور بریزید میتوانید با یک قاشق چوبی ته ماهیتابه را بکشید و با آنها سس درست کنید و بر روی خورشتتان بریزید.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *