صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شکر را چاشنی غذا کنید

۰۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۵:۰۲
کد خبر: ۴۰۰۲۵۵
دقت کرده‌‎اید غذاهای قهوه‌ای خوشمزه‌تر هستند؛ بهترین راه برای این‌که مواد غذایی قهوه‌ای شوند این است که مقداری شکر بر روی آن‌ها بپاشید.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، دقت کرده‌‎اید غذاهای قهوه‌ای خوشمزه‌تر هستند.

بهترین راه برای این‌که مواد غذایی قهوه‌ای شوند این است که مقداری شکر بر روی آن‌ها بپاشید. اگر مرغ، ماهی و یا کوکوسبزی درست می‌کنید، می‌توانید شکرپاش را برداشته و اندکی شکر روی آن‌‎ها بپاشید تا غذای‌تان خوش‌طعم‌تر شود.

 
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

برچسب ها: آشپزی آشپزی مدرن

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *