نان، کیک و شیرینی را قهوهای در بیاورید
تا وقتی که نان و کیک و شیرینیتان قهوهای طلایی نشده آنها را از داخل فر بیرون نیاورید زیرا این رنگ در آشپزی به معنای خوشمزگی است.
شیرینی پای را داخل ظرف شیشهای بپزید تا بتوانید مراحل تغییر رنگش را ببینید. وقتی کیک پُف دار میپزید، حتماً هر از چند گاهی زیر آن را نگاه کنید تا ببینید که اگر قهوهای شده است آنرا بردارید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *