صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سبزیجات تازه را به موقع داخل غذا بریزید

۰۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۵:۰۱
کد خبر: ۴۰۰۲۴۵
سبزیجات سرسختی نظیر آویشن، رزماری، پونه، مریم گلی و مرزنجوش را در ابتدای پروسه‌ پخت و پز داخل قابلمه بریزید.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، سبزیجات سرسختی نظیر آویشن، رزماری، پونه، مریم گلی و مرزنجوش را در ابتدای پروسه‌ پخت و پز داخل قابلمه بریزید.

به این ترتیب هم بیشترین مزه از آن‌ها استخراج می‌شود و هم این‌که بافت زمخت‌شان هم نرم‌تر می‌شود. در عوض سبزیجات ظریف‌تری مانند جعفری، گشنیز، ترخون، پیازچه و ریحان را در لحظه‌ی آخر در قابلمه بریزید تا بر اثر پخت و پز بیش از حد طراوت خود را از دست ندهند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *