آنتی اکسیدان ها چه فوایدی برای سلامت بدن دارند؟
آنتی اکسیدان ها مواد شیمیایی طبیعی هستند که موجب توقف فعالیت سایر مواد شیمیایی موسوم به رادیکال های آزاد می شوند.
بدن برای مقابله با رادیکالهای آزاد شروع به تولید مقادیری آنتی اکسیدانهای موردنیاز میکند و فرد میتواند از طریق یک رژیم غذایی سالم، بخصوص میوهها و سبزیجات رنگی، بقیه آنتی اکسیدانهای لازم را دریافت کند.
آنتی اکسیدانهای معروف غذایی و منابع این ماده عبارتند از:
• بتا کاروتن: هویج، کدو، سیب زمینی شیرین.
• لیکوپن: گریپ فروت صورتی، گوجه فرنگی (پخته شده)، هندوانه.
• لوتئین: بیشتر سبزیجات سبز برگ سبز.
• سلنیوم: غلات، منابع پروتئین، آجیل، حبوبات.
• ویتامین A: کره، تخم مرغ، شیر، کبد.
• ویتامین C: انواع توت ها، پرتقال و دیگر مرکبات، طالبی، فلفل دلمه ای، کلم بروکلی، کلم، پاپایا، گوجه فرنگی.
• ویتامین E: بادام، فندق، سایر مغزیجات آجیلی، و دانهها و روغن شان.
توتها بیش از هر میوه دیگری دارای بالاترین میزان آنتی اکسیدان هستند. کلم و اسفناج از منابع اصلی در گروه سبزیجات بشمار میایند.
منبع:مهر
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *