هرآنچه باید درباره مصرف «پاستیل» بدانید
پاستیل؛ اسنکی است که بعنوان بدون چربی، بدون مواد نگه دارنده و محتوی ۱۰۰ درصد ویتامین سی با میوههای طبیعی برچسب میخورد و کاملا سالم به نظر میرسد.
پاستیلها به دلیل طرح و اندازههای کوچکشان به نظر کمکالری و بیضرر میآیند و حتی شاید خیلیها فکر کنند که آنها سالمتر از چیپس و پفک هستند، اما واقعیت این است که با وجود اندازه کوچک هر پاستیل، کالری هر ۱۰۰ گرم آن تقریبا با کالری ۱۰۰ گرم چیپس یکی است.
البته کالری انواع پاستیلها با توجه به اندازه و طرز تهیه متفاوت آن در کارخانههای مختلف متفاوت است و معمولا کالری آن بر اساس وزن و ترکیباتی مثل شکر و روغنی که در آن وجود دارد، محاسبه میشود، اما میتوان گفت: در هر ۱۰۰ گرم آن بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ کیلوکالری انرژی وجود دارد که با میزان کالری موجود در یک وعده غذایی برابری میکند.
به نظر میرسد پاستیل به دلیل بدون چربی بودن و احتمالا کالری کمتر آن از سایر انواع شکلاتها از جمله شکلاتهای شیری بهتر باشد. همچنین با وجود اینکه گهگاه یک یا دو پاستیل بخوریم هیچ مشکلی برای سلامتی مان ندارد، ولی خوردن مشت مشت پاستیل موجب دریافت مقادیر بسیار زیاد انرژی و عمدتا به صورت شکر میگردد. ضمنا پاستیلها با اینکه طعمهای میوهای و... دارند، ولی در حقیقت بدون ویتامین و مواد معدنی هستند یعنی به عبارت دیگر ارزش تغذیهای بسیار ناچیزی دارند.
در مورد قند موجود در پاستیل خبر بدی برایتان دارم: پاستیل در واقع تماما شکر است! هر یک مشت پاستیل (۱۷، ۱۸ عدد) حاوی ۲۱ – ۲۲ گرم شکر است؛ که معادل حدود ۵.۵ قاشق مرباخوری شکر است! انجمن قلب آمریکا توصیه میکند زنان و مردان به ترتیب روزانه بیش از ۶ و ۹ قاشق مرباخوری شکر مصرف نکنند؛ بنابراین مقدار شکر پاستیل در مقایسه با این توصیه بسیار قابل توجه به نظر میرسد. چرا که مصرف شکر بیش از مقدار توصیه شده، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و چاقی را به طور محسوسی افزایش میدهد.
گرچه پروتئین برای بدن اهمیت دارد؟!: اگر ۱۸-۱۷ عدد پاستیل بخوریم در حدود ۲، ۳ گرم پروتئین به بدن مان میرسد؛ که تقریبا یعنی ۴-۶ درصد از پروتئین مورد نیاز روزانه یک خانم یا آقای بالغ را تامین میکند. با اینکه میدانیم پروتئین برای کارکرد طبیعی بدن لازم است، ولی پاستیل آنچنان نمیتواند برای تامین این نیاز موثر واقع شود و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها (CDC) توصیه میکند هر فرد پروتئینهای مورد نیاز خود را ازمنابع بسیار بهتری از جمله مصرف لبنیات کم چرب، ماهی، گوشت سفید، تخم مرغ و برخی از منابع گیاهی از جمله حبوبات، مغزها و دانهها تامین کند.
آیاپاستیل برای استخوانسازی خوب است؟
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *