صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ضررهایی که مصرف زیاد میوه و سبزی به بدن می رساند

۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۹:۲۴
کد خبر: ۳۰۹۶۴۰
هر چیزی که استفاده مدوام از آن شود عوارض خاص خودش را دارد.
به گزارش گروه فضای مجازی، همانطور که مصرف میوه و سبزیجات برای سلامتی بدن مفید است اما زیاده روی در مصرف برخی از این مواد غذایی زیان های خاص خودش را دارد که به بیان آنها پرداخته ایم.
کارشناسان به افراد هشدار می دهند که برخی از مواد غذایی که به صورت عادی روزانه مصرف می شوند در صورت عدم رعایت نکات ایمنی دارای مواد سمی هستند و می توانند حتی باعث مرگ افراد شوند.گفتنی است، از جمله این خوراکی ها قارچ است که بنا بر تحقیقات در حدود ۶ درصد از قارچ ها در طبیعت سمی هستند.

و حتی اثر کشندگی سریع دارند. ریواس ماده خوراکی خوشمزه دیگری است که در برگ های سبز آن اسید آگزالیک وجود دارد و می تواند در صورت مصرف در حجم بالا باعث بروز سنگ کلیه و حتی مسمومیت و مرگ در افراد شود. لوبیای خوراکی نیز دارای مقدار زیادی مواد سمی به نام لکتین است که می توانند در انسان باعث بروز اسهال و استفراغ شوند.

 

در سیب نیز دانه ها می توانند باعث مسمومیت شوند و توصیه می شود از خوردن دانه ها اجتناب شود. در قسمت های سبز گوجه فرنگی نیز سمی به نام Tomatin و همینطور

در قسمت های سبز سیب زمینی مقدار بالایی از گلیکو آلکالوئید سمی وجود دارد که می توانند در افراد باعث مسمومیت شوند. و در نهایت جوز هندی یک ماده توهم زا شناخته شده است که می تواند باعث بروز جنون در افراد شود و وضعیت سلامت روانی آنها را به خطر بیندازد. کارشناسان با توجه به خوراکی هایی که می توانند خطرناک باشند توصیه می کنند افراد حتماً از منابع شناخته شده نسبت به تهیه این خوراکی ها اقدام کنند و نیز از زیاده روی در مصرف آنها خودداری کنند.

منبع: آکا


برچسب ها: فواید سبزیجات

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *