صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

درمان بسیاری از مشکلات بدن با استفاده از سبزیجات حاوی کلروفیل

۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۹:۵۰
کد خبر: ۳۰۳۳۸۲
تحقیقات نشان داده‌اند که کلروفیل، فواید زیادی به بدن ما می‌رساند. در ادامه با فواید این ماده شگفت‌انگیز و قدرتمند آشنا می‌شویم.
به گزارش گروه فضای مجازی، شاید شما هم نکات زیادی درباره اهمیت انواع سبزی‌ها، خصوصا سبزی‌های دارای برگ سبز تیره، شنیده باشید. این سبزی‌ها از منظرهای مختلف، مواد غذایی کامل و بی‌نظیری محسوب می‌شوند، و بخش اصلی اهمیت خودشان را به کلروفیل مدیون هستند. کلروفیل، نوعی رنگدانه سبز است که نقش مهمی در عمل فتوسنتز بر عهده دارد. نکته مهم‌تر این‌که تحقیقات نشان داده‌اند که کلروفیل، فواید زیادی به بدن ما می‌رساند. در ادامه با فواید این ماده شگفت‌انگیز و قدرتمند آشنا می‌شویم.

۱. کمک به کنترل گرسنگی و هوس‌های غذایی تحقیقات نشان داده‌اند که مواد غذایی حاوی کلروفیل می‌توانند به سرکوب گرسنگی کمک کنند. براساس این تحقیقات، احساس گرسنگی بعد از مصرف وعده‌های غذایی حاوی کلروفیل کاهش می‌یابد و سطح قند خون هم به وضعیت پایدار می‌رسد. محققان با توجه به همین یافته‌ها تاکید می‌کنند که استفاده از کلروفیل باید به‌عنوان یکی از راه‌های موثر برای مدیریت گرسنگی و کاهش وزن مطلوب در نظر گرفته شود.

۲. کنترل بوی بد دهان و بدن یکی از ویژگی‌های مهم کلروفیل، این است که بوی بد بدن و بوی بد مدفوع را کاهش می‌دهد. تحقیقات نشان داده‌اند که کلروفیل علاوه بر این ویژگی مهم، مشکل یبوست و نفخ بیش از حد را هم کمتر می‌کند. کلروفیل می‌تواند با مهار رشد باکتری‌ها در دستگاه گوارش، مانع از انتشار بوی ناشی از مصرف ترکیبات بدبو مانند سیر و پیاز در دهان یا بدن بشود. به علاوه، کلروفیل قادر است تا فعالیت برخی پروتئازها که با تولید پلی‌امین‌ها و اسکاتول، باعث ایجاد بوی بد می‌شوند را هم مهار کند و از این طریق هم امکان ایجاد بوی بد در بدن و دهان را بگیرد.

۳. بهبودی در روند التیام زخم‌ها حدودا ۱۰۰ سال پیش بود که محققان برای اولین بار، نقش کلروفیل در تسریع فرآیند التیام زخم‌ها را کشف کردند. بعدها در دهه ۱۹۵۰ میلادی، محققان دانشگاه باتلر دوباره بحث کاربرد کلروفیل در التیام زخم‌ها را مطرح کردند. تحقیقات جدیدتر نشان می‌دهند که اگر کلروفیل در قالب اسپری استفاده شود، روند التیام زخم‌ها را به‌طور قابل توجهی تسریع می‌کند

. ۴. پاک‌سازی بدن آلاینده‌های زیست‌محیطی، مانند فلزات سمی، می‌توانند سریعا به سلامتی ما آسیب برسانند. خوش‌بختانه، ترکیبات کلروفیل به فلزات سمی متصل می‌شوند و از جذب آن‌ها جلوگیری می‌کنند. حتی تحقیقات نشان داده‌اند کلروفیل می‌تواند همین کار را با بعضی از مواد سرطان‌زا انجام بدهد. توانایی کلروفیل در از بین بردن نوعی ماده سرطان‌زا به‌نام آفلاتوکسین بلع نیز ثابت شده است

. ۵. محافظت از DNA در مقابل غذاهای سرخ‌کردنی غذاهای سرخ‌کردنی حاوی مواد شیمیایی خاصی هستند که به بافت کولون و DNA سلول‌های کولون آسیب می‌رسانند. با این‌حال، ثابت شده است که مصرف مواد غذایی حاوی کلروفیل در کنار غذاهای سرخ‌کردنی، آسیب‌دیدگی DNA سلول‌های کولون را کاهش می‌دهد. البته نباید فکر کنید که با این ترفند می‌توانید هر روز غذاهای سرخ‌کردنی بخورید. بهترین کار، هنوز هم خودداری از مصرف این نوع از غذاها است.

۶. قدرت آنتی‌اکسیدانی فوق‌العاده قرار گرفتن کلروفیل در گروه مواد غذایی بسیار مغذی، به دلیل خواص آنتی‌اکسیدانی مهم و ارزش تغذیه‌ای آن است. کلروفیل، رادیکال‌های آزاد را از بین می‌برد و درنتیجه از سلول‌های بدن در مقابل آسیب‌های اکسیداتیو محافظت می‌کند. یکی از گیاهانی که حاوی کلروفیل بسیار زیادی است، کونیزا تریلوبا (Conyza triloba) نام دارد که عملکرد ذکرشده را با قدرت زیادی انجام می‌دهد

. ۷. توانایی‌های امیدوارکننده برای درمان سرطان اگرچه تحقیقات هنوز نشان نداده‌اند که کلروفیل می‌تواند همه انواع سرطان را کاملا درمان کند، اما محققان همچنان به توانایی‌های بالقوه این ماده غذایی امیدوار هستند و تحقیقات گسترده‌ای را درباره آن انجام می‌دهند. تعدادی از همین تحقیقات اثبات کرده‌اند که کم بودن میزان کلروفیل در رژیم غذایی مردان، خطر ابتلا به سرطان کولون را تا حدود زیادی افزایش می‌دهد. تحقیقات دیگر هم به اثربخشی کلروفیل در تحریک آنزیم‌های سم‌زدای کبد اشاره کرده‌اند و نشان داده‌اند که کلروفیل می‌تواند از بدن در مقابل مواد سرطان‌زا محافظت کند.

۸. موثر در مبارزه با عفونت کاندیدا آلبیکانس عفونت کاندیدا، یکی از مشکلات اساسی برای بسیاری از افراد است و می‌تواند به خستگی، افسردگی و مشکلات گوارشی منجر شود. البته این موارد، فقط بخشی از عوارض ناشی از عفونت کاندیدا هستند. با این‌حال،‌ تحقیقات نشان داده‌اند که استفاده از ترکیبات کلروفیل، رشد کاندیدا آلبیکانس را متوقف می‌کند

. ۹. تسکین قرمزی و تورم در طب سنتی و کهن، همیشه از برگ‌های سبز طبیعی برای درمان عفونت‌های مختلف استفاده می‌شده است. با توجه به این‌که روش‌های مدرن پزشکی با اثربخشی‌های محدود و فهرست بلندی از عوارض ناگوار همراه بوده‌اند، شیوه‌های درمان طبیعی دوباره توجه واقع شده‌اند و روبه‌رشد هستند. در همین راستا، چندین مورد از تحقیقات نشان داده‌اند که برگ‌های سبز حاوی کلروفیل به تسکین قرمزی و تورم پوست کمک می‌کنند.

۱۰. بالا بردن سطح آهن در بدن دانشمندان می‌گویند که استفاده از کلروفیل اصلاح‌شده که با نام کلروفیلین هم شناخته می‌شود، می‌تواند تاثیر فوق‌العاده‌ای در درمان بیماری کم‌خونی داشته باشد. درحالی که امروزه دانشمندان تلاش می‌کنند تا داروهای جدیدی با استفاده از کلروفیلین طراحی کنند، اما لازم نیست که منتظرشان بمانیم چون همه ما می‌توانیم از خود کلروفیل در قالب سبزی‌های برگ سبز تیره استفاده کنیم.

۱۱. محافظت از پوست کلروفیل دارای خواص ضدویروسی است و به همین دلیل می‌تواند برای سلامت پوست هم مفید باشد. همین ویژگی از به‌وجود آمدن تبخال در ناحیه دهان یا ناحیه تناسلی جلوگیری می‌کند. حتی استفاده از پمادها یا کرم‌های حاوی کلروفیل، تعداد زخم‌ها را کاهش می‌دهد و زمان التیام یافتن زخم‌ها را هم کوتاه‌تر می‌کند. علاوه بر این‌ها، کلروفیل می‌تواند از پوست در مقابل ابتلا به بیماری زونا هم محافظت کند، علائم پوستی مانند زخم‌های دردناک را کاهش بدهد و خطر ابتلا به سرطان پوست را هم پایین بیاورد.

۱۲. تقویت عضله‌ها منیزیم موجود در کلروفیل به انقباض عضله‌ها کمک می‌کند و درنتیجه آن‌ها را قوی‌تر نگه می‌دارد. مصرف نکردن مواد غذایی حاوی کلروفیل، شما را از منیزیم آن محروم می‌کند و درنتیجه کمبود این ماده غذایی می‌تواند به تضعیف عضله‌های شما منجر شود. نکته دیگر این‌که سبزی‌های برگ سبز نباید در معرض حرارت زیاد قرار بگیرند، چون این کار می‌تواند میزان کلروفیل طبیعی در آن‌ها را کاهش بدهد.

۱۳. بهبود فشار خون یکی از فواید دیگر کلروفیل، حفظ فشار خون در وضعیت طبیعی است. با توجه به همین ویژگی، مصرف کلروفیل می‌تواند برای افراد مبتلا به اختلال رینود هم مفید باشد. افراد مبتلا به این اختلال نادر با ضعیف شدن جریان خون در انگشت‌های دست و پا مواجه می‌شوند، ‌اما کلروفیل می‌تواند جریان خون را در بدن این افراد به وضعیت طبیعی برگرداند. کلروفیل: یک مکمل غذایی عالی کلروفیل دارای طیف وسیعی از فواید شگفت‌انگیز و مهم است و به‌راحتی در دسترس همه انسان‌ها قرار دارد. مواد غذایی غنی از کلروفیل نیز واقعا مهم هستند و مقدار قابل توجهی از انواع املاح و مواد مغذی ضروری برای سلامت قلبی و عروقی، عضلانی و عصبی فراهم می‌کنند. مصرف مواد غذایی حاوی کلروفیل یا استفاده از مکمل‌های غذایی دارای کلروفیل، بهترین اثربخشی را دارند.
 
 منبع: دکترسلام
انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *