صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چه کار کنیم تا آهن غذا را جذب کنیم

۰۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۱:۴۶:۰۱
کد خبر: ۲۹۲۴۸۵
اگر همراه با مواد غذایی گیاهی منابع ویتامین C نظیر پرتقال مصرف شود، جذب آهن افزایش می‌یابد.
به گزارش گروه فضای مجازی، مجید احمدی متخصص تغذیه و رژیم درمانی  گفت: اگر همراه با مواد غذایی گیاهی منابع ویتامین C نظیر پرتقال مصرف شود، جذب آهن افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه کمبود آهن موجود در مواد غذایی سبب کم خونی ناشی از فقر آهن می‌شود، خاطرنشان کرد: باید دقت لازم شود تا میزان ماده معدنی آهن موجود در غذاها نیز از طریق شیوه نادرست استفاده از غذاها از بین نرود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: آهن موجود در غذاهای حیوانی نظیر گوشت قرمز، دل، جگر، کله و پاچه از نوع دو ظرفیتی بوده و به راحتی جذب می‌شوند و هیچگونه تداخلی با مواد غذایی دیگر ندارند، اما آهن موجود در مواد گیاهی نظیر حبوبات،اسفناج، کلم، کاهو و .. به سادگی قابل جذب نبوده و با مواد دیگر تداخل پیدا می‌کنند. بنابراین استفاده از موادی که جذب آنها را افزایش می‌دهد، ضروری است.

احمدی به نقش بسیار سازنده آهن همراه با اسید فولیک اشاره کرد و افزود: اسید فولیک نیز مانند آهن در تشکیل گلبول قرمز نقش دارد و اگر هر آهن یا اسید فولیک هر کدام کمتر به بدن برسند، کم خونی خاص خود را ایجاد می‌کنند.

وی با اشاره به ضرورت مصرف قرص‌های مکمل آهن در زنان گفت: مصرف قرص آهن در بسیاری از زنان جوان سب ایجاد تهوع می‌شود که در این مواقع توصیه می‌شود از مکمل‌های چند گانه آهن که حاوی مواد معدنی دیگری نظیر روی، منگنز یا اسید فولیک هستند و به صورت شربت عرضه می‌شوند، استفاده کنند.
 
 
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *