صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

روشی ساده برای ضدعفونیِ میوه‌ها و سبزیجات

۲۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۱:۴۲
کد خبر: ۱۹۵۵۸۴
اگر خیال می‌کنید که سبزیجات و میوه‌های ارگانیک به دلیل اینکه به آفت کش و مواد شیمیایی آلوده نیستند بنابراین نیازی به تمیز شدن ندارد، اشتباه بزرگی را مرتکب شده‌اید.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از فرادید، اگر خیال می‌کنید که سبزیجات و میوه‌های ارگانیک به دلیل اینکه به آفت کش و مواد شیمیایی آلوده نیستند بنابراین نیازی به تمیز شدن ندارد، اشتباه بزرگی را مرتکب شده‌اید.

میوه‌ها و سبزیجات حتی اگر آغشته به انواع آفت کش‌ها و مواد شیمیایی نباشند، باز هم حاوی موادی در سطوح خود هستند که می‌توانند برای سلامتی مضر باشند. ممکن است سبزیجات و میوه‌ها با کودهای طبیعی و تقویت‌کننده‌های خاک از جمله ورمی کمپوست رشد یافته باشد.
 
از این رو، تمیز کردن میوه‌ها و سبزیجات به کمک ترکیبی طبیعی حاوی جوش شیرین بسیار کارایی دارد. بی‌ کربنات سدیم یا جوش شیرین یک ماده طبیعی بوده که به راحتی نیز قابل تهیه است. نکته مهم در مورد جوش شیرین این است که آن یک «آفت کش زیستی» محسوب می‌شود؛ بنابراین می‌تواند انواع باکتری، ویروس و قارچ را از بین ببرد.
 
طرز تهیه
نحوه تهیه این ترکیب کاملا ساده است. کافی است چند قاشق جوش شیرین را داخل یک یا دو فنجان آب ریخته و خوب هم بزنید تا محلول کمی چسبناک شود. سپس ترکیب به دست آمده را داخل یک اسپری یا ظرف بریزید.
 
در حالت دوم، باید محلول را با یک برس به میوه‌ها یا سبزیجات بکشید. در مرحله آخر فراموش نکنید که باید آن میوه یا سبزیجات را با آب کاملا بشویید تا اثری از جوش شیرین بر روی آن‌ها باقی نماند.

 /انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *