صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چرا هنگام افطاری باید خرما بخوریم؟/ چه غذاهایی را در وعده سحر نخوریم؟

۲۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۸:۰۱
کد خبر: ۱۸۴۴۰۴
در این بسته خبری با مجازها و غیرمجازهای مواد غذایی از ابتدای افطار تا سحر آشنا می‌شوید.
به گزارش گروه فضای مجازی ، در این بسته خبری با مجازها و غیر مجازهای مواد غذایی از ابتدای افطار تا سحر آشنا می‌شوید.

چرا هنگام افطاری باید خرما بخوریم؟

العالم نوشت: خرما مملو از مواد مغذی و مفید است و به آسانی هضم و جذب می شود و قند و مواد معدنی بدن را فوراً تأمین می کند و شادابی را به روزه دار بازمی گرداند و خستگی را دور می کند .
برای درمان بیماری های معده و روده خورده می شود و به علت داشتن فیبر باعث بهبود کار روده ها می شود و به علت داشتن املاحی همچون کلسیم مانع ابتلای فرد به ترشی معده می شود.




این غذاها را در وعده سحری نخورید

غذاهایی که توصیه شده است روزه داران در وعده سحری از آن استفاده نکنند:
- سیب زمینی سرخ شده
- پنیر شور
- فلافل
- سوسیس و کالباس
- انواع ترشی

منشاء سردردهای ماه رمضان چیست؟

سرپرست مرکز تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم پزشكي يزدبه ایسنا گفت: سردردهای بعد از افطار، نتیجه مصرف مواد غذایی حجيم نظیر‌ برنج،‌ گوشت، مرغ، نان و سیب‌زمینی بلافاصله بعد از افطار است.
 
وي در اين رابطه مصرف سحری را از جمله ضروريات روزه‌داری دانست و بیان کرد: استفاده از موادغذایی پروتئینی مانند گوشت، تخم‌مرغ و حبوبات، نقش مهمی در به تعویق انداختن حس گرسنگی در فرد روزه‌دار ایفا می‌کند.
 
نجارزاده با بيان اين كه اندوخته‌ مواد غذایی برای تحمل گرسنگی از ویژگی‌های مصرف مواد پروتئینی در وعده سحری است، عنوان کرد: روزه‌داران می‌توانند به منظور مدیریت مصرف مواد غذایی در ایام ماه رمضان، نسبت به مصرف انواع غذاهای حاضری و مواد‌غذایی دارای پروتئین به صورت گردشی در وعده‌های سحری و شام اقدام کنند.
 
اين متخصص تغذیه در همين ارتباط تاكيد كرد: روزه‌داران بايد از خوردن غذای اصلی بلافاصله پس از افطار خودداری کنند و روزه‌ خود را با آب جوش، شیر گرم، خرما، عسل و مواد غذایی مشابه، افطار و حداقل نیم ساعت بعد از آن، غذای اصلی را میل كنند.




در سحری چای زیاد مصرف نکنید

استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران به مهر گفت:  مصرف چای زیاد در وعده سحر توصیه نمی شود چون دفع ادرار را زیاد می کند و بهتر است مصرف چای در طول ساعات افطار تا سحر توزیع گردد. مصرف سبزیجات و نوشیدن مایعات کافی در بین افطار تا سحر می تواند در برطرف کردن حس تشنگی در ساعات روزه داری بسیار تأثیر داشته باشد.

شیدفر گفت: مصرف غذهای خیلی شیرین در وعده سحر توصیه نمی شود ولی میوه جات مناسب هستند. از بین نوشیدنی ها، دوغ های خانگی توصیه می شود اما دوغ های غیرخانگی چون نمک دارند باید محدود شوند. همچنین آب میوه خانگی نیز مناسب است. از پرخوری و تعجیل در غذاخوردن در وعده سحر باید خودداری شود و همچنین در افطار نباید با غذاها یا خورشت های چرب روزه را افطار کرد. بهتر است بجای قند و شکر از خرما استفاده شود. اما مقدار زیاد آن می تواند چاق کننده باشد (هر ۳ عدد خرما حدود ۶۰ کیلوکالری انرژی دارد).




 مجازها و غیر مجازهای افطار تا سحر

مدیر کل دفتر طب سنتی وزارت بهداشت به تسنیم گفت: روزه‌داران از آشامیدن آب و شربت سرد در زمان افطار و از خوردن میوه‌های گرمسیری و غذاهای دارای ادویه اکیدا پرهیز کنند. روزه‌داران برای جلوگیری از تشنگی میوه‌های گرمسیری همچون موز و انبه را میل نکنند و به جای آن برای تامین آب بدن از زمان افطار تا سحر فالوده خیار با سکنجبین و فالوده هندوانه با سکنجبین و یا کاهو با سکنجبین میل کنند.

خدادوست اظهار کرد: برای جلوگیری از تشنگی در سحر از عرق کاسنی به جای آب بهره بگیرید؛ البته افرادی که عطش بسیار زیادی پیدا می‌کنند باید تخمه خرفه را به عرق کاسنی اضافه کرده و میل نمایند.




/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *