صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چاقید؟ محله ‌تان را عوض کنید!

۰۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۵:۰۱
کد خبر: ۱۳۸۰۱۵
گزارشی که در زیر مشاهده می کنید در تاریخ 1 اسفند 94 در سایت خبری عصرایران منتشر شده است که به دلیل اهمیت موضوع، خبرگزاری میزان آن را بازنشر می کند.
به گزارش گروه فضای مجازی،تحقیقات نشان داده‌اند که محل زندگی افراد و احساس آن‌ها نسبت به آنجا و همسایگی آن منطقه می‌تواند بر سلامتی و چاقی آن‌ها تاثیر می‌گذارد.

 اینکه کجا زندگی می‌کنید و چه احساسی نسبت به محل زندگی خود و اطراف آنجا دارید می‌تواند بر سلامتی و افزایش یا کاهش وزن شما تاثیر بگذارد.
 
مطالعه‌ای گسترده که در اروپا انجام شد و در مجله «نگاهی دوباره بر چاقی» چاپ شد نشان داد که چاقی و لاغری افراد یا به بیان دیگر شاخص توده بدنی آن‌ها تا حد زیادی به محل زندگی بستگی دارد.
 
جایی که زندگی می‌کنید و اینکه چگونه با همسایگان خود ارتباط برقرار می‌کنید بر سلامتی شما تاثیرگذار است.
 
مطالعه‌ای برای اولین بار با استفاده از بررسی آنلاین محل زندگی افراد به عادات و زندگی روزمره افراد ساکن محل‌های متفاوت و رابطه محل زندگی آن‌ها و تناسب و سلامتی آن‌ها پی برد.
 
این مطالعه 4 سال به طول انجامید و داده‌هایی را از 6000 نفر که در کلان شهرها زندگی می‌کردند جمع‌آوری کرد و نشان داد که محیط محلی و همسایگی افراد می‌تواند خطر ابتلا به چاقی را افزایش یا کاهش دهد.
 
در واقع، میزان فعالیت فیزیکی، میزان سلامتی، میزات تناسب بدنی، رضایت از محل زندگی و رضایت از همسایگان با سلامتی و وزن افراد رابطه‌ای نزدیک دارد.
 
افرادی که در محل‌هایی زندگی می‌کردند که از جهت اقتصادی و اجتماعی در سطح پایین‌تری قرار داشت کمتر به فعالیت‌های جمعی می‌پرداختند.
 
علاوه بر این، فضای سبز، دسترسی محلی و امکانات بیرون از خانه بر فعالیت و ارتباط افراد تاثیرگذار است.
 
افرادی که بیشتر با همسایگان و محل زندگی خود ارتباط برقرار می‌کنند کمتر امکان دارد که به چاقی و اضافه وزن مبتلا شوند و بیشتر امکان دارد که فعالیت بدنی و تناسب اندام داشته باشند.
 
البته سن، میزان تحصیلات، جنسیت و جامعه نیز می‌تواند به درک و رضایت افراد از محل زندگی و همسایگی تاثیر بگذارد.
 
محل زندگی خوب محلی است که امکانات ارتباطی، رفاهی، اجتماعی خوب و باکیفیتی برای ساکنین آن فراهم کند و ناخودآگاه افراد را به مشارکت در فعالیت‌های جمعی ترغیب کند تا از این طریق سلامتی روح و جسم ساکنان آن محل را افزایش دهد.


/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *