چرا سپاه آزمایشهای موشکی خود را رسانه ای نمی کند؟/ آیا توافق هسته ای برای حوزه دفاعی کشور محدودیت ایجاد کرده است؟
خبرگزاری میزان-برخی از رسانه های خارجی با تایید پیشرفت چشمگیر دفاعی ایران علت رسانه ای نشدن این پیشرفت ها را توافق هسته ای و سند موسوم به برجام عنوان کرده بودند.
این در حالیست که مسئولان ایرانی در تمامی سطوح بارها اعلام کردند که مذاکرات با 1+5 و توافق اخیر هیچ ارتباطی به حوزه دفاعی کشورمان نداشته و صرفا به بحث هسته ای محدود می شود.
تجهیزات فراوانمان را به علت امنیتی نشدن فضا اعلام نمیکنیم
سردار حسین سلامی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران در همایش استحکام ساخت درونی قدرت ملی جمهوری اسلامی ایران که صبح دیروز دوشنبه(25 آبان) در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد گفت: آنقدر آزمایشها و دستاوردهای دفاعی ما زیاد شده که برای جلوگیری از امنیتی شدن فضای افکارعمومی از انتشار آن خودداری میکنیم.
سردار سلامی با بیان اینکه مدیریت میدان عملیات درمنطقه توسط ایران صورت میگیرد یادآور شد: اگر روزگاری یک موشک کوتاهبرد را آزمایش میکردیم و این برای ما شگفتانگیز بود امروز دیگر موشکهای دوربرد را که تا آن سوی مرزها را با دقت بالا و خطای کم مورد اصابت قرار میدهد آزمایش میکنیم برای ما شگفتانگیز نیست و امروز وقتی پهپادهای ما میتواند تا 3 هزار کیلومتر شعاع عملیاتی داشته باشد و عملیات تهاجمی انجام دهد برای ما شگفتانگیز نیست.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه اگر در گذشته به ما پیشنهاد فروش سلاح مدرن میدادند و این برای ما جذاب بود امروز اگر بهترین پیشنهادات را هم بدهند جذابیتی ندارد چرا که آنچه آنها دارند ما مشابه آن و در برخی حوزهها بهتر از آن را داریم.
هیچ عاملی نمی تواند اراده ما را برای افزایش عزم دفاعی متناسب با تهدیداتی که تشخیص می دهیم کاهش دهد
سردار دهقان وزیر دفاع کشورمان در گفتگویی تاکید کرد: از ابتدایی که مذاکرات هسته ای مطرح شد مسوولان اعلام کردند که مذاکرات ما با 1+5 خارج از بحث هسته ای نیست. آنچه در برجام آمده صرفا درباره مسائل هسته ای است. عامل نگرانی قطعنامه 2231 است و بحث فروش نظامی به ما است. چیزی که قبلا در 1929 آمده بود، این بود که فعالیت های ما را در حوزه موشک های بالستیک ممنوع کرده بودند و همه دنیا را برای همکاری با ما در این وادی منع کرده بودند و کسی با ما در این زمینه آنچنان همکاری نکرد.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح توضیح داد: در قطعنامه جدید این اتفاق محدود به یک بازه زمانی شده و آمده است که از جمهوری اسلامی ایران خواسته می شود (نه اینکه باید) که از طراحی موشک های بالستیکی با قابلیت حمل کلاهک هسته ای خودداری کند. ما از آغاز و نه در آینده به دنبال سلاح هسته ای نبودیم و نیستیم.
سردار دهقان افزود: اساسا مقوله دفاع حق همه ملت ها است و هیچکس در این حوزه نمی تواند محدودیتی را تعریف کند و هر ملتی بر اساس ظرفیت های خود، دفاعش را تامین می کند.
وی یادآور شد: به عنوان ملت مستقل منطقه، هیچ عاملی نمی تواند اراده ما را برای افزایش عزم دفاعی متناسب با تهدیداتی که تشخیص می دهیم کاهش دهد لذا موشک های بالستیک، کروز و موشک های پدافندی، متناسب با تهدیداتی که تشخیص می دهیم طراحی کرده و می سازیم و مانورهای خود را نیز انجام می دهیم.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح توضیح داد: رژیم صهیونیستی متعهد به هیچ قطعنامه ای نیست و آمریکایی و اروپایی ها آن را حمایت می کنند و ما هیچ گاه این فرض را نمی پذیریم که دشمن بر ما غلبه پیدا کند.
سردار دهقان ادامه داد: وقتی صنعت موشک های بالستیک به صورت بومی در اختیار ما است چگونه می خواهند محدودیت ایجاد کنند؟ ما از طراحی محصول تا تولید و ارتقا و بهبود را در اختیار داریم.
وی گفت: متناسب با تهدید محتمل برد موشک ها را بر همان مبنا توسعه می دهیم و متناسب با عنصر تهدید کننده موشک های ما برد لازم را دارد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *