بیتفاوتی جامعه اعتیاد، ایدز و آسیبهای اجتماعی را گسترش میدهد
خبرگزاری میزان- معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: عمده آسیب دیدگان اجتماعی معتاد، بیکار، نیازمند و برخی به ویروس ایدز مبتلا هستند. جامعه نیز به این افراد، بی تفاوت است اما آنها این مشکلات را به جامعه منتقل می کنند.
به گزارش گروه اجتماعی میزان، علی اکبر سیاری با اشاره به بازدید خود از دو مرکز کاهش آسیب های اجتماعی در میدان شوش و تهانپارس، ضمن تشریح خدمات مناسب وزارت بهداشت به معتادان بر لزوم همکاری بین بخشی به منظور حل مشکل آنها تاکید کرد.
وی افزود: در مصاحبه ای که با معتادان مرکز واقع در میدان شوش، داشتم دریافتم که آنها افرادی بیکار و کارتن خواب هستند.
وی با بیان اینکه خدماتی که در این مرکز به معتادان ارائه می شد توسط بخش خصوصی و با نظارت دانشگاه علوم پزشکی بود، اظهار کرد: در این مرکز یک پزشک و چهار پرسنل حضور داشتند که به معتادان غذای رایگان، داروی متادون و مراقبت های پزشکی ارائه می شد.
سیاری گفت: عمده این افراد معتاد، بیکار، نیازمند و برخی از آنها نیز مبتلا به بیماری ایدز هستند و جامعه نیز به این افراد، بی تفاوت هستند اما آنها این مشکلات را به جامعه منتقل میکنند.
وی افزود: افرادی که به آسیب های اجتماعی دچار هستند به حمایت های اجتماعی و اشتغال نیاز دارند و وزارت بهداشت نمی تواند به تنهایی مشکلات آنها را برطرف کند.
معاون بهداشت وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بازدید از مرکز کاهش آسیب های زنان واقع در منطقه خاک سفید تهرانپارس، خاطرنشان کرد: این مرکز بیش از 300 مراجعه کننده دارد که عمدتاً زنان معتاد و دارای رفتارهای پرخطر جنسی هستند.
سیاری ادامه داد: تعداد بسیار اندکی از زنان مراجعه کننده به این مرکز به بیماری ایدز مبتلا بودند و تعدادی دیگر از مراجعان از متادون رایگانی که در اختیار آنها قرار می گیرد، استفاده می کنند.
معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: در این مرکز همچنین به مراجعان، خدمات معاینه بهداشتی، کاندوم، دارو و آموزش های لازم در جهت پیشگیری ارائه می شود.
سیاری به مناسب بودن ارائه خدمات بهداشتی به این زنان اشاره کرد: علاوه بر خدمات بهداشتی، این زنان به حمایت اجتماعی در جهت توانمندی و در نهایت به داشتن شغل نیاز دارند که امیدوارم جامعه از احساس بی تفاوتی بیرون آید و نهادها و سازمان های درگیر مانند وزارت رفاه، شهرداری، وزارت بهداشت و انجمن های مردم نهاد با یک همکاری مناسب، این افراد را توانمند کنند.
وی با بیان اینکه در برخورد با معتادان می توان با دو نوع نگاه با آنها مواجه شد، افزود: ابتدا باید توجه داشت که آنها انسان هستند و نگاه دوم اینکه اینها افرادی هستند که به حمایت نیاز دارند و اگر دید انسانیت و حمایت طلبی را جدی بگیریم، بسیاری از مشکلات برطرف میشود.
سیاری یادآور شد: با تحکیم و تهدید و برخورد فیزیکی آسیب های اجتماعی کاهش نخواهد یافت.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *