صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

80 درصد مددجویان کانون اصلاح و تربیت بدون سابقه کیفری هستند

۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۱:۴۰
کد خبر: ۹۸۹۸۵
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
خبرگزاری میزان – رستمی با بیان اینکه 80 درصد مددجویان کانون اصلاح و تربیت بدون سابقه کیفری هستند، گفت: در حال حاضر 182 مددجو در کانون اصلاح و تربیت هستند که 174 نفر پسر ، 11 نفر دختر و 7 نفر نیز در مرخصی بسر می‌برند.
به گزارش خبرنگار حقوقی و قضایی میزان، رستمی مدیر کانون اصلاح و تربیت تهران در حاشیه بازدید رئیس سازمان زندان‌ها از کانون اصلاح و تربیت در جمع خبرنگاران اظهارکرد: در حال حاضر 182 مددجو در کانون اصلاح و تربیت هستند که 174 نفر پسر ، 11 نفر دختر و 7 نفر نیز در مرخصی بسرمی‌برند.

وی گفت: از سال 85 تا 90 آمار مددجویان نزدیک به 400 نفر بوده است، در سال 89، 385 نفر بوده که با انجام اقدامات مختلف در حوزه قضایی و برگزاری دوره‌های آموزشی برای روسای دادگاه های در بخش‌ها و دادگاه اطفال دیدگاه قضایی نسبت به مسائل مددجویان کانون تغییر کرد.

رستمی افزود: در سال 89 با پیگیری های بعمل آمده تعداد 385 نفر از مددجویان پس از سه ماه 130 نفر شد و نگاه‌ها و رویکردها تربیتی و اصلاحی است.

مدیر کانون اصلاح و تربیت در ادامه بیان کرد:  از سال 90 آمارها رو به کاهش بوده است و اجرای قانون قانون مجازات اسلامی در سال 92، کمک خوبی به کاهش این امار داشته است، به خصوص اینکه بر اساس ماده 410 قانون آیین دادرسی کیفری ، 5 مشاور دادگاه اطفال در کانون اصلاح وتربیت مستقر هستند و هفته ای یک روز همکاران در دادگاه اطفال به عنوان مشاور فعالیت دارند که در بخشی از ورودی ها جلوگیری می شود.

وی اضافه کرد: قضات در جرائم خرد مجازات های جایگزین حبس و مواردی که در قانون پیش بینی شده است را در نظر می گیرند.

رستمی ادامه داد: جرائم سرقت و اخاذی بیشترین جرم، ضرب و جرح عمدی ، مواد مخدر در پسران و دختران به ترتیب رتبه دوم تاسوم را شامل می شوند و تخلفات رانندگی 2 درصد و قتل یک درصد را شامل می شود.

وی اضافه کرد: 80 درصد مددجویان کانون اصلاح و تربیت بدون سابقه هستند و 12 درصد یک سابقه ، 3درصد دو سابقه و 2 درصد بیش از دو سابقه دارند.

وی گفت:  47 درصد مددجویان کمتر از ده روز در کانون اصلاح و تربیت اقامت دارند. 15 درصد 10 تا 20 روز و 17 درصد بیش از دو ماه در کانون می مانند و اغلب در روزهای اول ازاد می شوند.

رستمی با اشاره به جغرافیای جرم خاطرنشان کرد: منطقه 15 بیشترین جرم ، منطقه 18 رتبه دوم و منطقه 5 رتبه سوم و منطقه 22 کمترین امار را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *