صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نیش زنبور، جان معلم را گرفت

۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۰:۵۱
کد خبر: ۹۸۷۸۵
خبرگزاری میزان - یک معلم بازنشسته شیروانی که بر اثر نیش زنبور از سه سال پیش به حالت کما رفته بود، درگذشت.
به گزارش به نقل از ایسنا، شیما اسماعیل‌ پناه فرزند مرحوم محمد اسماعیل‌پناه با بیان اینکه اردیبهشت‌ماه سال 1391 پدرم در منزل دچار گزیدگی نیش زنبور در پشت بدنش شد، اظهار کرد: بر اثر این گزیدگی، مرحوم دچار شوک آنافیلاکسی و در اثر آن دچار هایپوکسیک مغزی شد.

وی که دانشجوی رشته پزشکی است، افزود: بعد از این اتفاق با اساتید و متخصصان زیادی از جمله پروفسور سمیعی جراح و متخصص مغز مشورت کردیم که توصیه آنها فیزیوتراپی و تغذیه در مدت کما بود و امید داشتیم وی به زندگی برگردد. به همین دلیل او را به منزل منتقل کردیم و در طول این 3 سال تلاش کردیم او را از زندگی نباتی خارج کنیم.

وی با بیان اینکه احتمال برگشت به زندگی بین 6 ماه تا یک سال اول کما بیشتر است، گفت: متاسفانه تلاش‌های ما جواب نداد و از آنجا که مرحوم بر اثر شوک آنافیلاکسی و در نتیجه نرسیدن اکسیژن به مغز، زندگی نباتی داشت، بعد از بیش از 3 سال در کما بودن، فوت کرد.

یک پزشک در این رابطه با بیان اینکه به هیچ‌وجه نباید زنبورگزیدگی را ساده و بی‌خطر پنداشت، گفت: یک گزش ساده زنبور هم می‌تواند به مرگ منجر شود.

دکتر رحمانی با بیان اینکه گزش زنبور هر چه به سر و صورت نزدیک‌تر باشد، خطرناک‌تر است، افزود: هر علامتی که پس از نیش زنبور به وجود آمد مثل تنگی نفس، خس‌خس سینه، کهیر و قرمزی بدن و التهاب عمومی را باید جدی بگیریم.

وی شدت علایم زنبورگزیدگی را بسته به نوع زنبور و میزان حساسیت فرد به نیش زنبور دانست و خاطرنشان کرد: حساسیت شدید به نیش زنبور می‌تواند علایمی مانند نبض آهسته یا تند، ورم شدید و خارش پوست، بروز مشکلات تنفسی، ورم زبان یا گلو، ناراحتی معده، سرگیجه، غش‌کردن و از دست دادن هوشیاری داشته باشد.

این پزشک تصریح کرد: باید بلافاصله پس از گزش زنبور، با ناخن یا موچین، نیش آن را از پوست فرد بیرون بکشید و قبل از اینکه علایم شدیدتری در فرد به وجود آید باید سریعا به پزشک مراجعه کرد.

به گفته وی، ممکن است در اثر زنبورگزیدگی علایمی از جمله مشکل در بلع غذا، ورم دهان و گلو، غش‌کردن و بیش از حد متورم‌شدن کل بدن، احساس ضعف شدید بیمار، درد شکم، سوزش دهان و بینی یا چشم‌ها و علاوه بر محل گزش زنبور، در سایر نقاط بدن هم کهیر یا ورم دیده شود که در صورت مشاهده این علایم باید فورا به پزشک مراجعه کرد.

بر اساس این گزارش، محمد اسماعیل‌ پناه، معلم دلسوز مقطع ابتدایی و بازنشسته آموزش و پرورش شهرستان شیروان در دوران خدمتش خدمات آموزشی بسیاری را در آموزش و پرورش این شهرستان ارائه کرد و در بین همشهریان خود از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بود.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *