استفاده از خمیر مرغ تا اطلاع ثانوی غیر مجاز است
خبرگزاری میزان- معاون اداره کل نظارت بر فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: استفاده از خمیر مرغ تا اطلاع ثانوی غیر مجاز است.
به گزارش گروه اجتماعی میزان، سهیل اسکندری با اعلام این خبر افزود: تا زمانی که تفاهمی بین ارگانهای صاحب نظر در این حوزه انجام نشده و از مطابقت تولید یک فرآورده غذایی با معیارهای مصرف انسانی اطمینان حاصل نشود به هیچوجه اجازه استفاده از خمیر مرغ در محصولات غذایی داده نخواهد شد.
وی با اشاره به اظهارات مکرر مسوولان سازمان غذا و دارو مبنی بر اینکه اصل استفاده از خمیر مرغ روشی معمول در جهان است، گفت: استفاده از خمیر مرغ، موجب جلوگیری از اسراف شده و از هدر رفت هزینه اقتصادی جلوگیری میکند اما استفاده از آن مستلزم رعایت اصول بهداشتی است.
معاون اداره کل نظارت بر فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: رعایت اصول بهداشتی در تولید خمیر مرغ تنها با رعایت ضوابط قانونی از سوی نهادهای مرتبط و نیز تعاملات بین بخشی، میسر است.
اختلاف نظر در استفاده از خمیر مرغ در فرآوردههای غذایی بین سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزشکی باعث شد؛ مسوولان سازمان غذا و دارو در ماههای ابتدایی امسال اعلام کنند که خمیر مرغ اجازه ورود به محصولات غذایی را ندارد اما همواره تخلفاتی در این زمینه وجود داشته است و سازمان غذا و دارو خواستار اصلاحاتی در این فراورده غذایی شدند اما مسوولان دامپزشکی در آن زمان معتقد بودند که اقدامات قانونی، علمی و بهداشتی درباره تولید خمیر مرغ اعمال می شود و حتی استانداردهای آن فراتر از استانداردهای اتحادیه اروپا است.
انتهای پیام /
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *