صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هواپیماهای آینده دیده نمی شوند

۲۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۶:۴۷
کد خبر: ۹۸۲۱۷
خبرگزاری میزان - با نوآوری دانشمندان چینی، مشاهده نسل آینده هواپیماها در رادارها نه تنها کار بسیار دشوارتری خواهد بود بلکه تقریبا دیده نخواهند شد!
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از مهر، دانشمندان چینی موفق به طراحی و ساخت پوسته جدیدی برای هواپیماها شده اند که مشاهده آنها در سیستم های راداری را به مراتب دشوارتر از قبل می کند.

قلب تپنده این فناوری در این نقطه متمرکز شده که بدنه مورد نظر قابلیت تطبیق پذیری خود با فرکانسهای مختلف رادیویی را داشته و واکنش مناسبی در این شرایط از خود بروز می دهد.

در حال حاضر هواپیماها (و در موارد به خصوصی برخی از توربین های بادی) حضور خود در محیط را به دو شیوه از تیررس سیستمهای راداری مخفی نگاه می دارند: ساختار هندسی خاص بدنه که امواج رادیویی را از دریافت کننده هایشان منعکس می کنند و همچنین مواد مخصوصی که این امواج را جذب کرده و آن را به جای منعکس کردن، تبدیل به گرما می کنند.

این فناوری هم اکنون در هواپیماهای مدرنی نظیر B-۲ Spirit، F-۲۲ و F-۳۵ و همچنین پهپاد نظامی X-۴۷B به کار گرفته می شود. از آن گذشته وزارت دفاع آمریکا از این نگرش برای حفاظت از بمب افکنهای هسته ای، هواپیماهای جاسوسی و نسل جدید جنگنده های خود استفاده می کند.

اما حتی به رغم صرف میلیاردها دلار در این پروژه ها، این فناوری ضعف هایی هم دارد که مهمترین آن امکان ردیابی این با استفاده از رادار فرکانس بسیار بالا (UHF) است.

حالا دانشمندان چینی ماده ای ساخته اند که تنها حدود هشت میلیمتر ضخامت داشته با این حال قابلیت محافظت از هواپیما در برابر سیستم های راداری قدرتمند نظیر UHF را هم دارد.

مهمترین ویژگی این ماده آن است که می تواند خود را در برابر فرکانس های ردیاب گوناگون تنظیم کند.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *