صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رشد واردات جت اسکی و لوازم آرایشی از آمریکا

۲۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۶:۵۰
کد خبر: ۹۸۱۶۳
خبرگزاری میزان - آمارهای گمرک رشد 36 درصدی واردات طی شش ماه امسال از آمریکا را نشان می‌دهد و این در حالی است که کل واردات ایران در هفت ماه منفی 21 درصد گزارش شده است.

به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از جام نیوز، حجم تجارت خارجی ایران در هفت ماهه نخست سال جاری نشان می‌دهد در این مدت 50 میلیون و 920 هزار و 137 دلار به ارزش ریالی 151 میلیارد و 103میلیون تومان کالا از کشور آمریکا به ایران وارد شده است.


این رقم نشان می‌دهد به لحاظ ارزش دلاری واردات کالا از آمریکا نسبت به شش ماهه نخست سال 36 درصد رشد دارد پیش از این در شش ماهه نخست سال بالغ بر 37 میلیون و 270 هزار  و 32 دلار وارد کشور شده بود. این رشد 36 درصدی در حالی رقم می‌خورد که کل واردات ایران در هفت ماهه نخست سال جاری 9/21 درصد کاهش دارد و طی ماه‌های اخیر سیر آن نزولی است. نکته قابل توجه منفی بودن تراز تجاری ایران با کشور آمریکا بوده که ناشی از تفریق صادرات و واردات می‌شود.


عمده اقلام وارداتی از آمریکا طی هفت ماه گذشته مربوط به سه تعرفه به ترتیب (خمیر چوب شیمیایی، مکمل غذایی، سایر به صورت دانه به جز گندم دامی) بوده است. همچنین با نگاهی به آمار از 120 قلم کالای وارداتی آمریکا، اقلامی همچون قایق تفریحی ورزشی (جت اسکی) اسپرم گاو، فرآورده‌های زیبایی و آرایشی، فرآورده‌هایی برای آرایش ناخن دست و پا در کنار سایر اقلام شیمیایی و صنعتی مشاهده می‌شود.


همچنین در این مدت ایران 422 هزار و 391 دلار به آمریکا صادرات داشته که در شش ماهه این رقم 418 هزار و 672 دلار بوده است که 95/. درصد به نسبت ماه قبل رشد نشان می‌دهد. در هفت ماهه امسال نیز صادرات کشور سیر نزولی داشته و از منفی 15/14 درصدی در شش ماهه به 9/15 درصد رسیده است. کل اقلام صادراتی ایران به آمریکا از تعداد انگشتان دو دست تجاوز نمی‌کند که شامل میگو، گل، زعفران و کتاب و غیره است. 9 قلم کالای صادراتی به آمریکا را مشاهده می‌کنید.


پیش از این در نامه الزامات اجرایی برجام از سوی رهبر انقلاب بر عدم ورود اقلام مصرفی از کشور آمریکا تاکید شده بود و پس از آن وزیر صنعت در بخشنامه‌ای ورود کالای مصرفی از این کشور را ممنوع اعلام کرد. بر این اساس انتظار می‌رود در ماه‌های آتی در تجارت با آمریکا شاهد ورود اقلام مصرفی نباشیم.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *