صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

راه اندازی 250 دفتر خدمات الکترونیک قضایی در سال آینده

۲۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۲:۱۷
کد خبر: ۹۸۱۶۱
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، عمومی
خبرگزاری میزان- حجت الاسلام و المسلمین شهریاری افتتاح دفاتر خدمات الكترونیك قضایی را گامی نو در جهت ایجاد هماهنگی و همراهی بخش خصوصی با دستگاه قضایی دانست و اعلام كرد: تا آخر امسال 250 دفتر خدمات الكترونیك قضایی در مراكز استان‌ها راه اندازی می‌شود و در سال آینده نیز 250 دفتر در سایر شهرستان‌ها افتتاح خواهد شد.
به گزارش به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی دادگستری استان گیلان، حجت الاسلام و المسلمین شهریاری معاون آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه در نشست روسای دادگستری ها و دادستان‌های استان گیلان، اعضای شورای قضایی استان و معاونین ریاست دادگستری این استان با بیان گزارشی از تحولات ایجاد شده در سیستم نرم افزاری قوه  قضائیه تصریح كرد: در سال 88 با تلاش‌های كارشناسان انفورماتیك  تحولاتی در سیستم cms یا "سمپ"  ایجاد و به شكل یكپارچه ای در تهران و سایر استان های كشور اجرایی شد.

این مقام ارشد قضایی  با اشاره به تاسیس معاونت آمار و فناوری اطلاعات افزود: هدف از ایجاد چنین معاونتی بهره برداری مردم  از سیستم اطلاعاتی قوه قضائیه بود تا علاوه بر تسریع در امور اداری بتوانند راحت تر به اطلاعات پرونده خود دسترسی پیدا كنند.

حجت الاسلام و المسلمین دكتر شهریاری اضافه كرد: باید به نحوی به مردم خدمات رسانی شود تا شاهد رضایت روز افزون آنان از دستگاه قضایی باشیم.

وی افتتاح دفاتر خدمات الكترونیك قضایی را گامی نو در جهت ایجاد هماهنگی و همراهی بخش خصوصی با دستگاه قضایی دانست و اعلام كرد: تا آخر امسال 250 دفتر خدمات  الكترونیك قضایی در مراكز استانها راه اندازی شده و در سال آینده نیز 250 دفتر در سایر شهرستان ها افتتاح خواهد شد.

معاون آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه  ایده راه اندازی چنین دفاتری و استفاده از امكانات و تجهیزات و نیروی انسانی بخش خصوصی را یك  ایده كلان و  سه جانبه گرایی ذكر كرد و افزود: با اجرای این دفاتر حدود 125 میلیارد تومان  از سرمایه گذاری بخش خصوصی در جهت اهداف  دستگاه قضایی استفاده شده است.

وی در پایان با توجه به تبصره 2 ماده 655 آیین دادرسی كیفری جدید گفت: برخی صلاحیت‌های آیین دارسی را می توان به خارج از دادگستری انتقال داد كه كارشناسان حوزه آمار و فناوری اطلاعات در صدد ارزیابی و وبررسی‌ها لازم در جهت اجرایی كردن این پروژه می باشند كه امید است بزودی به نتیجه مطلوب دست پیدا كنیم.

 احمد سیاوش پور رئیس كل دادگستری استان گیلان نیز استفاده از سیستم های ریانه ای را در دستگاه قضایی بسیار مطلوب و بالا  عنوان كرد و تصریح كرد: با تلاش‌های دكتر شهریاری و معاونین ایشان امروز شاهد یك سیستم نرم افزاری قوی در دستگاه قضایی هستیم.

وی با بیان اینكه استان گیلان با جمعیت بیش از دو نیم میلیون نفر از متراكم ترین استانها بعد از تهران و البرز است تاكید كرد:  این استان با وجود همه ی این نعمات از محرومیت زیادی رنج می برد و شایسته است كه مسئولین توجه بیشتری به این استان داشته باشند.

این مقام ارشد قضایی افزود:  نسبت به تراکم و تعداد جمعیت سیالی كه هر سال به گیلان وارد می شوند، جرائم خشن در استان  به ندرت دیده می شود و امنیت مطلوبی بر آن حاكم است.

سیاوش پور استان گیلان را دارای 10 حوزه قضایی و 16 دادگستری اعلام كرد و افزود: 330 نفر قاضی و 1400 پرسنل اداری در دادگستری های استان به خدمت رسانی به مردم مشغول هستند.

وی  پیشرفت دستگاه قضایی استان گیلان در سال 93 را مثبت ارزیابی نمود  و گفت : بر اساس آمار معاونت راهبردی قوه قضائیه ، استان گیلان توانسته است  از لحاظ كسر موجودی رتبه اول كشور را كسب كند و این نشان از تلاش وافر پرسنل دادگستری استان است

رئیس كل دادگستری استان گیلان  با اشاره به اینكه محوریت صیانت از منابع طبیعی بر عهده قوه قضائیه است خاطر نشان كرد: مدیران استان و مسئولین دادگستری تلاشهای زیادی را در برخورد با متجاورین به محیط زیست و رفع تصرف زمین هایی كه  ساخت و ساز غیر قانونی داشته اند، انجام داده اند.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *