صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چراغ‌های خیابانی که دکل تلفن همراه می‌شوند + عکس

۲۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۸:۰۱
کد خبر: ۹۷۹۳۴
خبرگزاری میزان - شرکت فیلیپس با همکاری شرکت اریکسون طرحی را ارائه داده است که بر اساس آن از چراغ‌های خیابان علاوه بر ایجاد روشنایی، به عنوان دکل‌ تلفن همراه استفاده خواهد شد.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از ایسنا، لس‌آنجلس نخستین شهر در جهان است که مجهز به چراغ‌های خیابانی SmartPoles فیلیپس شده است. این چراغ‌ها به طور کامل با فناوری کاملا یکپارچه شبکه تلفن همراه 4G LTE مجهز شده است.

قرار است در مجموع 100 SmartPoles در خیابان‌های لس‌آنجلس مستقر شود.

ترافیک داده تلفن همراه دارای نرخ رو به رشد است. در واقع، انتظار می‌رود که شرکت فیلیپس در کنار افزایش 900 درصدی این ترافیک تا سال 2020، زیرساخت‌های اداره کننده آن را نیز افزایش دهد. فیلیپس و اریکسون با استقرار چراغ‌های خیابانی در همه جا و در همه شهرها و شهرستانها، مبنای خوبی را برای آن زیرساخت ها فراهم کردند.

فیلیپس با همکاری اریکسون این قطب‌های هوشمند را طراحی کرده‌اند که فناوری سلول کوچک را برای تولید 4G LTE را ارائه کرده‌اند. در لس‌آنجلس، این قطب‌ها از طریق یک لینک فیبری به یک شبکه اصلی متصل خواهند شد.

این قطب‌ها با همه اپراتور‌های تلفن همراه کار خواهند کرد. اپراتور‌ها می‌توانند برای نصب رادیو و آنتن در جهت متراکم‌سازی شبکه خود یا افزایش ظرفیت داده‌های شبکه‌های خود در مناطق خاص، به اجاره فضا دراین قطب‌ها بپردازند.

لس آنجلس نه تنها اولین شهری است که از این فناوری استفاده می‌کند بلکه در حال حاضر اولین شهر در آمریکای شمالی است که از فناوری CityTouch فیلیپس استفاده می‌کند. CityTouch به کاربران اجازه می‌دهد تا روشنایی شهر را کنترل و نظارت کنند و نشان می‌دهد که چه مقدار انرژی توسط چراغ‌های خاص یا مجموعه‌ای از چراغ‌ها مصرف می‌شود، طول عمر باقی مانده آن‌ها چقدر است و همچنین به چراغ‌ها اجازه می‌دهد تا بیشتر درخشیده و و برای روشن و خاموش شدن برنامه‌ریزی شوند.

قطب‌های هوشمند علاوه بر ارائه اتصال بهبود یافته، به صرفه‌جویی 70 درصدی در انرژی در مقایسه با چراغ‌های خیابان سنتی کمک خواهد کرد و با بهبود قابلیت نظارت و نگهداری، باعث صرفه‌جویی در هزینه‌ها خواهد شد.

قرار است سه چهارم از این قطب‌های هوشمند طی سه تا چهار ماه آینده در لس‌آنجلس مستقر شود و باقیمانده آن‌ها بعدها نصب خواهد شد.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *