صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خودروهای ساخت کره‌‌شمالی + تصاویر

۲۳ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۹:۵۴
کد خبر: ۹۷۹۲۲
خبرگزاری میزان - در برخی از کشورهای پیشرفته‌ دنیا، شرکت های خودرو سازی، نماد صنعت آن کشور به شمار می‌روند؛ مانند فورد در ایالت متحده، فولکس واگن در آلمان و تویوتا در ژاپن که این نقش را ایفا می‌کنند.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از جام نیوز، در کشور کره‌ شمالی، شرکت خودروسازی پیونگ وا موتورز (Pyeonghwa Motors) که زیر نظر رژیم کیم جونگ ایل در حال فعالیت است، نماد خودروسازی این کشور محسوب می‌شود. شرکت یاد شده مدل‌های محدودی را در کارخانه‌ای واقع در شهر بندری نمپو در ساحل غربی کره‌ شمالی تولید می‌کند. فروشگاه مرکزی این شرکت در پیونگ یانگ قرار دارد.

 
بازدیدکنندگان می‌توانند ضمن بازدید از محصولات و تست سواری خودرو، لوازم یدکی را نیز از این فروشگاه تهیه کنند.

آندری آبراهامیان، محقق شرکت خصوصی Choson Exchange که در زمینه‌ حمایت از کارآفرینان کره‌ شمالی فعالیت دارد، در جریان بازدید خود از نمایشگاه شرکت خودروسازی پیونگ وا کاتالوگ ۲۵ مدل از خودروهای تولیدی این شرکت را در اختیار وب‌سایت مشبل قرار داده است.

در این کاتالوگ‌ها، مشخصات فنی مانند میزان مصرف سوخت و حداکثر سرعت دو مدل از خودروهای تولیدی این شرکت با نام‌های "Cuckoo" و "Land of Korea" آمده است. باوجود نام  این خودروها، قدرت تولیدی آن‌ها بسیار پایین است.

در حقیقت قدرتمندترین نمونه‌ تولیدی این شرکت قدرتی بالغ بر ۸۰ اسب بخار را تولید می‌کند. در حالی که قدرت تولیدی تویوتا کمری، پرفروش‌ترین خودروی ایالات متحده ۱۷۸ اسب بخار است. اما بیش از هر عامل دیگر، خلاء زیبایی و استایل در این خودروها احساس می‌شود. طراحی تعدادی از خودروها از روی محصولات کیا و فولکس واگن کپی شده و باقی آن‌ها از طراحی بسیار ساده و پیش پا افتاده‌ای بهره می‌برند.

 آبراهامیان می‌گوید: اگر پارکینگی را با ۱۰ دستگاه خودرو در نظر بگیریم، حداقل ۲ دستگاه از آن‌ها جزو محصولات پیونگ وا خواهد بود.

قیمت خودروهای این شرکت در بازه‌ ۱۰ هزار تا ۳۰ هزار دلار قرار می‌گیرد و به نظر می‌رسد بسیاری از این محصولات با مجموعه‌ قطعات پیش‌ساخته (CKD) تولید شده‌اند؛ قطعاتی که از زمان تاسیس پیونگ وا در اختیار آن قرار دارد. در آن زمان خودروهای این شرکت بر اساس مدل‌هایی از فیات و شرکت خودروساز چینی موسوم به Shuguang یا SG Automotive تولید می‌شدند.

شرکت پیونگوا موتورز در سال ۱۹۹۹ و با مشارکت کلیسای وحدت (Unification Church) کره‌ جنوبی و کمپانی Ryonbong General که توسط دولت کره شمالی اداره می‌شود، تاسیس شد. نام این شرکت در زبان کره‌ای به معنای "صلح" است.

رورند سان میونگ مون (Reverend Sun Myung Moon)، رهبر کلیسای وحدت و از مخالفان کمونیسم، این مشارکت را به عنوان راهکاری برای ایجاد صلح بین کره‌ شمالی و کره‌ جنوبی می‌دانست. رابطه‌ این دو کشور از زمان تقسیم شبه‌ جزیره‌ کره بعد از جنگ جهانی دوم به صورت پیوسته دچار تنش بوده است.

سال ۲۰۱۳ در پی ناکامی این شرکت از لحاظ فروش و سودآوری، کلیسا مالکیت کامل شرکت را به کره‌ شمالی واگذار کرد. از آن زمان تا کنون بدست آوردن اطلاعات در مورد این شرکت، مانند سایر موارد موجود در کره‌ شمالی، بسیار دشوار شده است. حتی اطلاعات رسمی کمی نیز در مورد شرکت منتشر می‌شود و بازدیدکنندگان اجازه تهیه‌ گزارش از آن را ندارند.

اما ظاهرا وسعت فعالیت‌های این شرکت بسیار کم است. بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط آبراهامیان، به گفته‌ یکی از کارکنان نمایشگاه، شرکت پیونگ وا سال گذشته ۱۶۰۰ دستگاه خودرو تولید کرده است. در سال ۲۰۱۱ دفتر کره‌ جنوبی این شرکت خودروساز تعداد خودروهای تولیدی آن را ۱۴۵۰ دستگاه اعلام کرده بود.

سایمون کاکرل (Simon Cockerell)، مدیر یکی از شرکت‌های مسافرتی کره‌ شمالی موسوم به Koryo Tours می‌گوید: در حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد از خودروهای در حال تردد در پیونگ یانگ محصول شرکت پیونگ وا هستند. در شهرهای دیگر این رقم پایین‌تر است. اما در حالت کلی استفاده از محصولات این شرکت بسیار متداول است.

در حالی که تبلیغ خودروهای این شرکت در بیلبوردهای سراسر کشور دیده می‌شود، اما بسیاری از مردم کره‌ شمالی تنها می‌توانند آرزوی داشتن این خودروها را داشته باشند. چرا که نه تنها بیشتر جمعیت کره‌ شمالی در فقر زندگی می‌کنند، رژیم حاکم نیز قوانین بسیار سخت گیرانه‌ای در خصوص مالکیت خودروهای شخصی دارد. اگر چه از نظر بازدیدکنندگان کره‌ شمالی ترافیک پیونگ یانگ در سال‌های گذشته افزایش زیادی داشته، اما کماکان تعداد وسایل نقلیه‌ موجود در این کشور بسیار کم است.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *