نقش موثر ستاد پیشگیری از جرائم انتخاباتی در کاهش تخلفات
خبرگزاری میزان- طالبی گفت: تشكيل ستاد پیشگیری از جرائم انتخاباتی از سوی قوه قضائیه پشتوانه مطلوبی برای فعاليت قانونمند هیئتهای اجرايي و نظارت بر انتخابات است كه با روحیه تعامل و هماهنگي میتوانند جرائم و تخلفات انتخاباتي را به حداقل ممكن كاهش دهند.
وی افزود: براي تحقق اين مهم به تعامل و هماهنگي مناسبي در همه دستگاهها و حوزههای برگزاري انتخابات نياز داريم و خوشبختانه فضايي در كشور به وجود آمده است كه میتوانیم شاهد مشاركت و حضور بهتري از سلیقهها و گروههای مختلف سياسي باشيم كه خود همين امر حساسيت انتخابات و ضرورت توجه بيشتر به رعايت قانون و بیطرفی در برگزاري انتخابات را بيشتر میکند.
این مقام مسئول افزود: خوشبختانه آن چيزي كه موجب قوت قلب ما میشود تجربه بالاي مجريان و ناظران انتخابات در استان يزد است بهطوریکه در حال حاضر همه فرمانداران استان تجربه برگزاري انتخابات را دارند، ستاد انتخابات استان يكي از باتجربهترین ستادهاي انتخابات در كشور است و اعضاي هیئت نظارت بر انتخابات نيز سابقه طولاني در استان در برگزاري انتخابات دارند.
طالبي تصريح كرد: اين سابقه و تجربه در كنار تعامل و همكاري خوبي كه در استان بين دستگاههای مختلف، ستاد انتخابات و هیئتهای اجرايي و نظارت بر انتخابات وجود دارد موجب میشود تا به لطف خدا در برگزاري باشکوه اين دو انتخابات مهم مشكلي نداشته باشيم.
رئيس ستاد انتخابات استان با اشاره به تشكيل ستاد پيشگيري و رسيدگي به جرائم و تخلفات انتخاباتي از طرف قوه قضائيه و فعال شدن اين ستاد در سراسر كشور و استان يزد خاطرنشان كرد: تشكيل اين ستاد پشتوانه مطلوبی براي فعاليت قانونمند هیئتهای اجرايي و نظارت بر انتخابات است كه با روحیه تعامل و هماهنگي میتوانند جرائم و تخلفات انتخاباتي را به حداقل ممكن كاهش دهند.
طالبي ادامه داد: رعايت قانون و حفظ بیطرفی را به فرمانداران و همه عوامل اجرايي تأكيد کردهایم و حفظ بیطرفی در انتخابات بايد مدنظر عوامل اجرايي باشد و اين انتظار را نيز داريم تا ديگر عوامل برگزاركننده انتخابات نيز مانند سالهای گذشته رعايت بیطرفی و حفظ قانون را سرلوحه فعالیتهای خود قرار دهند.
وي اظهار داشت: خوشبختانه نظام جمهوري اسلامي ايران از پيروزي انقلاب اسلامي تا امروز همواره از برگزاري سالم انتخابات سربلند بيرون آمده، اما شايسته است در كنار سلامت انتخابات اعتماد مردم نيز موردتوجه قرار گيرد.
رئيس ستاد انتخابات استان یزد تصريح كرد: افزايش اعتماد مردم با رعايت قانون و بیطرفی در برگزاري انتخابات امکانپذیر خواهد بود و بايد اين دو اصل در عملكرد، رفتار و گفتار ما تجلي يابد، بهعنوانمثال بايد در حضور خود در مناسبتها و مکانهای مختلف، اظهارنظر خود و در مصاحبه و مواجهه با رسانههای گروهي استان دقت لازم را داشته باشيم و بهگونهای رفتار نكنيم كه به اعتماد مردم نسبت به فعاليت ما خدشه وارد شود.
طالبي بابیان اينكه مشاركت مردم هميشه سند افتخار نظام و مورد تأكيد و توصيه مقام معظم رهبري بوده است عنوان كرد: زيربناي اين حضور همين موضوع اعتماد است كه لازم است شرايطي را فراهم كنيم تا شاهد حضور همه مردم، سلیقههای مختلف و گروههایی كه میخواهند در چارچوب نظام و رعايت خطوط قرمز فعاليت كنند باشيم.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار همچنین با اشاره به اينكه وزارت كشور تأكيد فراواني بر بحث آموزش مجريان انتخابات دارد گفت: اين مهم را با جديت در ستاد انتخابات استان دنبال میکنیم و آموزش عوامل اجرايي و آموزش مردم و آشنا شدن آنها نسبت به انتخابات و حقوق خود و آموزش نامزدها و اعضاي ستادهاي آنها در اولويت برنامههای آموزشي ستاد انتخابات استان قرار دارد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *