صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

استفاده از ظرفیت تمامی بیمارستان‌ها برای تربیت کارشناس پرستاری

۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۰:۰۲
کد خبر: ۹۷۴۱۳
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان- معاون آموزشی وزیر بهداشت، گفت: آئین‌نامه استفاده از ظرفیت بیمارستان‌های دولتی، غیردولتی و خصوصی در تربیت کارشناسان پرستاری از ابتدای سال تحصیلی 95-96 اجرایی می‌شود.
به گزارش گروه اجتماعی میزان،  محمد باقر لاریجانی با اشاره به کمبود نیروی پرستار در کشور،‌ تامین نیروی انسانی مورد نیاز کشور را از اهداف برنامه های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی برشمرد و گفت: آئین‌نامه استفاده از ظرفیت بیمارستان‌های دولتی،غیردولتی و خصوصی در تربیت کارشناسان پرستاری برای بهره برداری از امکانات گسترده بیمارستان‌های دولتی و خصوصی با مسئولیت دانشکده‌های پرستاری در دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور و دانشگاه آزاد اسلامی از نیمسال اول سال تحصیلی 95ـ 96 اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به نیاز کشور به نیروی پرستار افزود:‌ آموزش دانشجویان کارشناسی پرستاری توسط بیمارستان‌های دولتی و غیردولتی همچنین خصوصی با هماهنگی مرکز سنجش آموزش پزشکی و به صورت دو مرحله‌ای (نیمه متمرکز) مطابق همه ضوابط و استانداردهای آموزشی صورت می‌گیرد.

معاون آموزشی وزیر بهداشت تصریح کرد: در این طرح به منظور استفاده از ظرفیت بیمارستان‌های دانشگاهی تفاهم نامه‌ای بین بیمارستان و دانشکده‌های پرستاری همان دانشگاه علوم پزشکی، با هماهنگی معاونین آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی، منعقد می‌شود.

لاریجانی افزود: همچنین بهره برداری از بیمارستان‌های غیردولتی و خصوصی نیز مشروط به عقد تفاهم نامه بین بیمارستان و دانشکده‌های پرستاری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، با هماهنگی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه تفاهم‌نامه بین بیمارستان و دانشکده پرستاری باید توسط رئیس دانشگاه ذیربط تائید و تنفیذ شود، اضافه کرد: تأمین فضای فیزیکی برای برگزاری دوره براساس استانداردها و ضوابط موجود به عهده بیمارستان بوده و در موارد خاص، طبق تفاهم فی مابین از امکانات فیزیکی دانشکده پرستاری و یا سایر امکانات موجود استفاده می‌شود.

 وی افزود:‌ تامین نیروی انسانی اعم از اعضای هیات علمی و کارشناسان مورد نیاز مطابق با استفاده از امکانات بیمارستان و در موارد ضروری از طریق دانشکده انجام خواهد شد و مدرک تحصیلی دانش آموختگان توسط دانشکده پرستاری صادر شده و در آن بیمارستان محل تحصیل قید می‌شود.

لاریجانی با بیان اینکه حداقل زیرساخت های لازم جهت آموزش استاندارد پرستاری به دانشگاه‌های ذیربط ابلاغ خواهد شد تاکید کرد: نظارت بر برنامه ریزی‌ها، اجرا ، پایش و اعتبار بخشی مراکز مجری به عهده دانشکده های پرستاری مسئول است.

معاون آموزشی وزیر بهداشت مبنای تعیین ظرفیت پذیرش را امکانات بیمارستان و دانشکده برای زیرساخت‌ها و نیازهای آموزش بیان کرد و گفت: ظرفیت نهایی پذیرش دانشجو به پیشنهاد دانشگاه ذیربط و پس از تایید شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی تعیین و در دفترچه آزمون سراسری اعلام می‌شود.

 وی گفت: پذیرفته شدگان پس از فراغت از تحصیل متعهد خدمت در بیمارستان‌های دولتی و غیردولتی و خصوصی محل تحصیل یا سایر بیمارستان‌ها با شرایط مشابه است.

وی ابراز امیدواری کرد اجرای این طرح بتواند گامی در راستای رفع نیاز کشور و ارتقاء آموزش پرستاری باشد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *