صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

درخواست از قوه قضائیه برای ایجاد مکانیزم ثبت کسب و کار دانش‌آموزان زیر 18 سال

۱۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۹:۰۰
کد خبر: ۹۶۷۹۹
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان- زعفریان، با بیان اینکه در ایران هیچ کسب و کار دانش‌آموزی تا کنون ثبت نشده است، گفت: در ایران به جهت اینکه دانش‌آموزان 12 تا 14 سال، اجازه ثبت شرکت‌های دانش‌آموزی را ندارند تا کنون شرکتی توسط دانش‌آموزان ثبت نشده است.درخواست ما از قوه قضائیه این است که امکان ثبت کسب و کار را برای دانش‌آموزان زیر 18 سال را فراهم کند تا این افراد بتوانند به طور رسمی کارآفرینی را در کشور ایجاد کنند.

رضا زعفریان در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی میزان، درباره طرح کاشف (کارآفرینان شایسته فردا) اظهار کرد: بهترین زمان آموزش کارآفرینی به افراد، سن 13 تا 14 سالگی است، ولی متاسفانه دانش‌آموزان نمی‌توانند بعد از آموزش، فعالیت‌های خود را به طور رسمی شروع کنند.

وی با بیان اینکه در کشورهای موفق و پیشرفته دانش آموزان امکان ثبت کسب و کارهای خود را دارند، تصریح کرد: در ایران به جهت اینکه دانش‌آموزان 12 تا 14 سال اجازه ثبت شرکت های دانش‌آموزی را ندارند تا کنون شرکتی توسط دانش‌آموزان ثبت نشده است.

مدیر طرح کاشف با اشاره به اینکه دانش‌آموزان طرح کاشف زیر سن 18 سال هستند و به سن قانونی نرسیده‌اند، مطرح کرد: دانش آموزان در طرح کاشف، آموزش‌های لازم را برای ایجاد کسب و کار یاد می‌گیرند و به دلیل اینکه به سن 18 سالگی یعنی به سن قانونی نرسیده‌اند، نمی‌توانند به طور رسمی شروع به کار کنند.

زعفریان با درخواست از قوه قضائیه برای ایجاد مکانیزم‌ ثبت کسب و کار دانش‌آموزی بیان کرد: با توجه به طرح «کاشف» درخواست ما از قوه قضائیه این است که امکان ثبت کسب و کار را برای دانش‌آموزان زیر 18 سال فراهم کند تا این افراد بتوانند به طور رسمی کارآفرینی را در کشور ایجاد کنند.

عضو هیئت علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران ادامه داد: در کشورهای پیشرفته مثل آلمان، از هر 4 دانش‌اموز یک نفر صاحب کسب و کار دانش‌آموزی است، ولی در ایران هیچ کسب و کار دانش‌آموزی تا کنون ثبت نشده و تنها دانش‌آموز کارآفرینی را آموزش می‌بیند، ولی رسمیتی برای ایجاد کسب و کار برایشان وجود ندارد و در آخر نتیجه اش این است که این افراد به صورت غیر رسمی، فعالیت‌های خود را شروع میکنند..

مدیر طرح کاشف در خاتمه گفت: در طرح کاشف با سنجش استعداد آموزشی، حمایت دانش‌آموزان از طریق آموزش و پرورش انجام می‌شود که حدود 2 میلیون دانش‌آموز در این طرح آموزش‌های لازم را می‌بینند.

گفتنی است کارنامه تفصیلی و تشریحی دانش‌آموزان آماده شده و دانش‌آموزان می‌توانند با مراجعه به سایت کاشف KAASHEF.IR برای دیدن نتایج مراجعه کنند و از برنامه‌های آموزشی مجازی نیز استفاده کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *