برخی میخواهند واژه «فتنه» و «نفوذ» را از ادبیات مبارزه انقلابی حذف کنند/ اقدامات عجولانه دولت در برچیدن سانتریفیوژها توجیهی ندارد
خبرگزاری میزان-دبیرکل حزب موتلفه گفت: چرا برخی نسبت به واژه «فتنه» و «نفوذ» حساسیت به خرج میدهند و میخواهند آن را از ادبیات مبارزه انقلابی ملت با دشمن حذف کنند، با حذف این واژهها که صف حق و باطل و استکبار و استکبارستیزی از بین نمیرود.
وی تصریح کرد: افزایش هوشیاری دستگاههای امنیتی و اعمال قاطعیت از طرف قوه قضائیه و همکاری و همراهی دولت در این مقوله مهم و الزامی است.
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی خاطر نشان کرد: در برخی از رسانهها آثار عملکرد نفوذیها کاملاً مشهود است برخی از آنها از رادیو آمریکا و بی بی سی کپیبرداری میکنند و این خیانت را نمیتوان به عنوان یک کار سهوی و غیرعمدی تلقی کرد برخی از آنها هم مشغول بزک کردن چهره دشمن در داخل کشور هستند.
حبیبی یادآور شد: در دهه 70 و اوایل دهه 80 ما بارها در مورد نفوذ دشمن در رسانهها به مسئولین هشدار دادیم اما برخی از مسئولین در برابر این هشدارها مقاومت کردند تا اینکه در فتنه 18 تیر 78 و فتنه سال 88 از چهره برخی روزنامهنگارها که جاسوس بی بی سی بودند رونمایی شد و اکنون به عنوان کارمند بی بی سی و رادیو آمریکا در آنجا کار میکنند و هر روز علیه انقلاب و مردم ما سخن میگویند و اخبار خلاف واقع منتشر میکنند.
وی افزود: چرا برخی نسبت به واژه «فتنه» و «نفوذ» حساسیت به خرج میدهند و میخواهند آن را از ادبیات مبارزه انقلابی ملت با دشمن حذف کنند، با حذف این واژهها که صف حق و باطل و استکبار و استکبارستیزی از بین نمیرود.
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به راهپیمایی عظیم 13 آبان گفت: راهپیمایی 13 آبان امسال نشان داد حساسیت مردم نسبت به توطئههای آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی افزایش یافته است. تقریبا همه ناظران سیاسی معتقدند راهپیمایی امسال اگر بی نظیر نباشد کم نظیر بود. مردم دشمنی آمریکا با انقلاب را با گوشت و پوست و استخوان خود درک میکنند.
حبیبی با بازخوانی رهنمودهای روشنگرانه رهبر معظم انقلاب در دیدار دانشجویان و دانشآموزان ابراز داشت: تکرار سیاست اشتباه مصدق جز زیان نتیجهای ندارد. هیچ اعتماد و امیدی به آمریکاییها نیست آنها ذرهای از خصومت با ملت و انقلاب نکاستهاند و در پی سلطهگری در منطقه و براندازی اسلام هستند.
وی همچنین با اشاره به بخش دیگر سخنان رهبری در دیدار با مسئولان وزارت خارجه گفت: باید یقین کنیم که آمریکا بخشی از مشکلات ما در داخل و منطقه است نه بخشی از راه حل!
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی درباره اجرای برجام تصریح کرد: هنوز کمیته ویژه نظارت بر اجرای برجام تشکیل نشده اقدامات عجولانه دولت در برچیدن سانتریفیوژها توجیهی ندارد.
حبیبی خاطر نشان کرد: هنوز اتحادیه اروپا و اوباما تعهد کتبی در مورد لغو تحریمها ندادهاند. هیچ ارادهای در غرب برای انجام تعهدات آنها دیده نمیشود در عوض مرتب گزینه نظامی روی میز را به رخ ملت ما میکشند. دولت نباید خاطره تلخ اجرای قرارداد الجزایر را تکرار کند. در این قرارداد بدعهدی آمریکاییها به عنوان یک تجربه تاریخی پیش روی ماست. آنها به هیچ یک از تعهدات خود عمل نکردند.
وی یادآور شد: مصوبه مجلس شورای اسلامی در اجازه به دولت به شرط اقدام متقابل است و دولت باید مجری قانون مصوب مجلس باشد.
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به پیروزیهای ارتش عراق و سوریه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: راهبردهای آمریکا در منطقه یکی پس از دیگری در حال فروپاشی و شکست است. تروریسم در عراق و سوریه روزهای پایانی خود را میگذراند.
حبیبی به تحولات سرزمینهای اشغالی اشاره کرد و ابراز داشت: همزمان با شکستهای پی در پی تروریستها در عراق و سوریه انتفاضه سوم در کرانه باختری رود اردن وارد مرحلهای حساس شده و حکام رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرده است. با آنکه تا کنون 78 نفر در درگیریها شهید شدهاند و صدها نفر زخمی به جای مانده، اما انتفاضه جدید ادامه دارد. رژیم صهیونیستی امروز مفلوکتر از آن است که بتواند زیر فشار انتفاضه جدید نفس تازه کند.
وی در پاسخ به سوالی در مورد رکورد جدید واردات بنزین، گفت: کشوری که یکی از بزرگترین ذخایر نفت را دارد نباید بنزین خود را از خارج وارد کند. دولت در افتتاح دو پالایشگاه جدید که سرمایهگذاری آن در دولت گذشته صورت گرفته و رو به اتمام است باید تسریع کند.
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی افزود: مشخص نیست اتمام پروژه پالایشگاه ستاره خلیج فارس بندرعباس و پالایشگاه نفت آناهیتا کرمانشاه و پتروفیلد پارس به کجا کشید. اگر این پالایشگاهها افتتاح شود از واردات بنزین بی نیاز میشویم. نباید در شرایط تحریم اقتصادی دلارهای کشور صرف واردات بنزین شود.
حبیبی با اشاره به مشکلات اقتصادی گفت: دولت باید با یک بازنگری در سیاستهای اقتصادی خود مسائلی را که ربطی به تحریمها ندارد هر چه زودتر حل کند.
وی در تشریح این موضوع ابراز داشت: نابسامانی در نحوه تعیین نرخ سود بانکی، جلوگیری از واردات قاچاق کالا، جلوگیری از ورود کالاهای مصرفی، کارآمد کردن و کوچک کردن بدنه دولت موضوع انحراف از خصوصیسازی، دو برابر شدن حجم نقدینگی آن هم ظرف دو سال، نابسامانی در مسیر قانون هدفمندی یارانهها و عدم شناسایی ثروتمندان برای حذف یارانه آنها، خارج بودن 60 درصد اقتصاد کشور از چرخه مالیات، پایین بودن بهرهوری، خودداری هزاران شرکت دولتی و شبه دولتی از انتشار اطلاعات خود، بوروکراسی ملالآور و پیچیده و...اینها فهرست مشکلاتی است که ربطی به تحریمها ندارد و دولت فارغ از موضوع تحریم باید بالاخره روزی برای آنها پاسخ تهیه کند. اگر امروز این پاسخ را نداشته باشد فردا خیلی دیر است.
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی درباره ضرورتهای نگارش بودجه 95 خاطر نشان کرد: تا چند روز دیگر دولت بودجه 95 را تقدیم مجلس میکند. علیالقاعده رابطه این بودجه با سیاست مهم اقتصاد مقاومتی و تاثیرگذاری عملیاتی شدن این بودجه در رفع مشکلات و نابسامانیها، باید به طور مشخص و شفاف و کاملاً علمی تعریف و معلوم شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *