صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سند تحول بنیادین اشتراک بسیاری با چارچوب آموزش جهانی 2030 دارد

۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۵:۰۱
کد خبر: ۹۵۸۰۵
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان- وزیر آموزش و پرورش گفت: سند تحول بنیادین دارای اشتراک بسیاری با چارچوب آموزش جهانی 2030 است.
به گزارش گروه اجتماعی میزان،  علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در سی و هشتمین اجلاس کنفرانس عمومی سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی یونسکو در پاریس اظهار کرد: در این رویداد تاریخی که هم‌زمان با هفتادمین سالگرد تأسیس یونسکو است، مایلم ابتدا به جمله‌ای کلیدی از اساسنامه این سازمان آنجا که می‌گوید «از آنجا که جنگ‌ها در اذهان مردمان آغاز می‌شود، تدافعات صلح نیز می‌باید در اذهان مردمان شکل بگیرد» اشاره کنم.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه شخصاً معتقدم آموزش بهترین راه برای تحقق این ایده است، تصریح کرد: این موضوع در نشست آموزش اینچئون کره هم مورد تأکید رؤسای آموزش کشورها بوده است و آموزش می‌تواند به عنوان ابزاری قدرتمند برای جلوگیری از افراط گرایی همراه با خشونت مورد استفاده قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: با آموزش، ایده «جهانی علیه افراطی­‌گری و خشونت (wave)» که توسط رئیس جمهوری اسلامی ایران به مجمع عمومی سازمان ملل متحد ارائه و با اجماع مورد تصویب قرار گرفت را می‌توان تحقق بخشید.

فانی اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران از چارچوب اقدام آموزش 2030 استقبال و حمایت می‌کند و معتقد است این سند چارچوبی برای همکاری‌های ملی، منطقه‌ای و بین المللی می‌تواند باشد.

وی افزود: بنده از هیأت رئیسه درخواست می‌کنم نظر به ضرورت عدم تعارض با قوانین و اولویت‌های ملی، حق شرط ارائه شده از سوی جمهوری اسلامی ایران در خصوص بخش‌هایی از این سند که در اجلاس اینچئون نیز ارائه شد، عیناً در اسناد مربوط به این اجلاس درج شود.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش مورد تأکید چارچوب اقدام آموزش 2030 دارای اشتراک بسیاری با برنامه‌های عمده آموزش در ایران است.

فانی گفت: از نظر جمهوری اسلامی ایران سند چارچوب اقدام آموزش 2030 ابزار مهمی برای بهبود کیفیت برنامه آموزش برای همگان، آموزش باکیفیت، همکاری برای توسعه پایدار و عدالت آموزشی است، به منظور تحقق اهداف آموزش 2030 جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را برای همکاری با یونسکو و کشورهای عضو و انتقال تجربه در این زمینه اعلام می‌دارد.

گفتنی است: سی و هشتمین اجلاس کنفرانس عمومی سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی یونسکو به منظور تصویب نهایی «چارچوب اقدام آموزش 2030» از 13 آبان تا 15 آبان 1394 با حضور بیش از 90 وزیر از کشورهای مختلف در مقر یونسکو در پاریس برگزار شد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *