صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دانش آموزان واژه «دیپلم بیکاری» را حذف کنند

۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۴:۰۷
کد خبر: ۹۵۶۶۷
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان - معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت:امیدوارم واژه ای به عنوان دیپلم بیکاری از فرهنگ ما حذف شود، تا دانش آموزان بتوانند بعد از فراغت از تحصیل، شغل و حرفه ای را برای خود دست و پا کنند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی ، حمیدرضا کفاش در نشست خبری طرح کاشف که امروز در سازمان دانش آموزی برگزار شد، گفت: در نگاه تربیتی، موضوع کار آفرینی امری اصیل و ریشه ای است.کارآفرین علاوه بر اینکه به فکر امرار معاش خود است برای توسعه فرهنگ کارآفرینی و امرار معاش دیگران هم توجه می‌کند و این فرهنگ است که فرهنگ کارآفرینی خوانده می شود.
 
وی ادامه داد :بیکاری، ریشه آسیب‌های اجتماعی است و تقویت تربیت حوزه کارآفرینی به صورت غیرمستقیم از بین بردن ریشه آسیب‌های اجتماعی است که ما نیز در حوزه پرورشی به دنبال آن هستیم.
 
کفاش با اشاره به نگاه مثبت حوزه پرورشی، فرهنگی و تربیتی به مقوله کارآفرینی مطرح کرد: زدودن آسیب‌ها در بخش‌های مختلف یکی از اهداف بود.
 
وی با تاکید بر اینکه سازمان دانش آموزی بازوی توانمند وزارت آموزش و پرورش در کارهای جهادی است بیان کرد: سازمان دانش آموزی به عنوان بازوی پر توان در طرح‌های بزرگ است و از ابتدای این طرح تمام کارها را به نیابت زا حوزه پرورشی انجام داده است.
 
کفاش در مورد تفاهم نامه بین معاونت متوسطه و دانشکده کارآفرینی تصریح کرد: از ابتدای کار آنچه از ما خواسته شده بود،در کوتاه ترین زمان با کمترین اشکال در سراسر کشور برای اجرای این کار بزرگ و ملی انجام شد.قطعا بعد از تحلیل این نتایج باز هم در خدمت این طرح بزرگ هستیم.
 
وی خاطرنشان کرد: استفاده از دانش آموزان هنرستان‌ها که دروس آنها مرتبط با برگزاری همایش‌ها و سمینارها است،در دستور کار معاونت پرورشی و فرهنگی بوده و در چند برنامه ای که از آنها استفاده شد،نتایج خوبی کسب به دست آمد.
 
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد: در سراسر کشور هنرستان هایی وجود دارد که توانایی برگزاری سمینارها از صفر تا 100 را دارند، در چند نمونه تجربه شده پاسخ مثبتی از این موضوع گرفته ایم. امیدواریم بتوانیم همگی از توانایی این دانش آموزان بهره ببریم.
 
وی در خاتمه عنوان کرد: امیدوارم واژه ای به عنوان دیپلم بیکاری از فرهنگ ما حذف شود، تا دانش آموزان بتوانند بعد از فراغت از تحصیل، شغل و حرفه ای را برای خود دست و پا کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *