ضرورت توجه به پیشگیری از وقوع جرم به منظور کاهش ورودی پروندهها به محاکم
خبرگزاری میزان - گل محمدی گفت: هدف از تشکیل شورای پیشگیری از جرم تبادل نظر و ارائه راهکارهای موثر در راستای کاهش و پیشگیری از جرایم است که توجه و اهتمام به این امر مهم از ورود پروندهها به محاکم جلوگیری خواهد کرد.
به گزارش ، جعفر گل محمدی رئیس کل دادگستری استان زنجان در اولین جلسه شورای پیشگیری از جرم این استان که با حضور اعضای شورای پیشگیری برگزار شد، اظهار کرد: اولین بزه در استان زنجان ضرب و جرح عمدی، در شهر زنجان خشونت کلامی و سایر شهرستانها ضرب و جرح است.
رئیس شورای قضایی استان زنجان گفت: هدف از تشکیل شورای پیشگیری از جرم تبادل نظر و ارائه راهکارهای موثر در راستای کاهش و پیشگیری از جرایم است که توجه و اهتمام به این امر مهم از ورود پرونده ها به محاکم جلوگیری خواهد کرد.
گل محمدی با بیان اینکه علت افزایش خشونت کلامی یا توهین درشهر زنجان پایین بودن آستانه تحمل مردم و قدرت بیان است، خاطر نشان کرد: بایستی تدابیر لازم برای مقابله با بزه توهین و هتاکی اندیشیده شود تا از بروز سایر مشکلات از جمله درگیری های فیزیکی جلو گیری شود.
در ابتدای جلسه حسن زاده معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان زنجان گفت: بر اساس بند 5 اصل 156 قانون اساسی یکی از وظایف قوه قضائیه پیشگیری از وقوع جرم می باشد افزود "لایحه پیشگیری از وقوع جرم ماه گذشته در مجمع مصلحت نظام تصویب و در حال ابلاغ به مراکز است.
حسن زاده افزود: بر اساس آمار مرکز فن آوری و انفورماتیک قوه قضاییه در 4 سال متوالی بیشترین جرایم در کشور به ترتیب شامل سرقت ،ضربو جرح عمدی ،توهین ،تصادفات ،تهدید می باشد که وضعیت استان زنجان از حیث بیشترین جرایم به ترتیب ضرب و جرح عمدی ،سرقت و توهین است.
وی افزود: در 6 ماهه اول سال جاری در استان جرایم ضرب و جرح ،تصادفات ،صدمات بدنی ،توهین و نگهداری مواد مخدر بوده به ترتیب بیشترین آمار را به خود اختصاص داده اند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان زنجان اظهار داشت: یک میلیون پرونده راجع به خشونت در کشور وجود دارد که متأسفانه این آمار در حال افزایش است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *