جرایم مربوط به مواد مخدر، جرم 41 درصد زندانیان مازندرانی/ اشتغال هزار و 703 زندانی در زندانهای این استان
خبرگزاری میزان - جهانگیر با بیان اینکه بیشترین جرم زندانیان استان مازندران به جرایم مربوط به مواد مخدر مربوط میشود، گفت: این تعداد حدود 41 درصد زندانیان را شامل میشود که نرم کشوری در این زمینه حدود 43 درصد است.
وی افزود: در مجموع 75درصد زندانیان این استان دارای محکومیت قطعی و 18 درصد تحت قرار و 7 درصد محکوم و دارای قرار باز هستند .
جرایم مربوط به مواد مخدر بیشترین جرم زندانیان استان مازندران
رئیس سازمان زندانها با بیان اینکه بیشترین جرم زندانیان استان مازندران به جرایم مربوط به مواد مخدر مربوط میشود، گفت: این تعداد حدود 41 درصد زندانیان را شامل می شود که نرم کشوری در این زمینه حدود 43 درصد است.
رئیس دفتر بازرسی ویژه قوه قضائیه ادامه داد: بعد از مواد مخدر، سرقت و ربودن مال غیر در رتبه دوم جرایم استان مازندران قرار دارد که حدود 25 درصد جرایم استان را تشکیل می دهد.
آخرین وضعیت پروژههای در حال ساخت زندانهای مازندران
جهانگیر در خصوص پروژههای در حال ساخت زندانهای این استان تصریح کرد: چندین پروژه در استان مازندران در حال ساخت است که از جمله آن میتوان به ندامتگاه تنکابن، ندامتگاه آمل، ندامتگاه بهشهر، کانون اصلاح و تربیت ساری و همچنین زندان مرکزی ساری اشاره کرد که تمامی این پروژهها در مراحل مختلف ساخت قرار دارند.
وی ادامه داد: 2 ندامتگاه و یک بازداشتگاه نیز برای استان مازندران پیش بینی شده است که در مرحله مطالعه و جانمایی است.
تشریح فعالیتهای زندانهای استان مازندران در حوزههای مختلف
رئیس سازمان زندانها با مثبت ارزیابی کردن فعالیت زندانهای زندانهای مازندران در حوزه اشتغال، حرفه آموزی، فرهنگی و مدد کاری اظهار کرد: یکی از آن اقدامات مهم صورت گرفته در زندانهای این استان، پیگیری مستمر و سازنده برای صلح و سازش و گذشت، با همکاری مراجع قضایی و شورای حل اختلاف و واحد مدد کاری زندانها است که از 76 پرونده محکومان به قصاص تعداد 36 پرونده منجر به اخذ رضایت از اولیای دم شده و زندگی دوباره به آنها بخشیدهاند .
این مسئول عالی قضایی با اشاره به فعالیتهای صورت گرفته در حوزه اشتغال گفت: اداره زندانهای استان مازندران زمینه اشتغال و حرفه آموزی هزار و 703 نفر را در فعالیتهای مختلف همچون کشاورزی، صنایع دستی، پرورش قارچ، پرورش مرغ و اردک و دامپروری، تولید بلوک و خدماتی فراهم آورده است.
وی افزود: تعداد 56 هزار جلد کتاب به کتابخانههای زندانهای این استان تزریق شده است و موضوع این کتابها در زمینههای دینی، داستان و رمان، ادبیات ملی، تاریخ ایران و جهان، آموزشی، فلسفی، تفسیر و آموزش قرآن، زندگینامه و غیره است و این امکان را برای مددجویان فراهم میکند تا با هر سلیقه و هر میزان سطح سواد بتوانند اوقات فراقت خود را با مطالعه بگذرانند.
جهانگیر با تقدیر از اقدامات صورت گرفته در حوزه فعالیتهای قرآنی در زندانهای مازندران، گفت: شرکت تعداد هفت هزار و 400 نفر از مددجویان زندانهای این استان در کلاسهای آموزش قرآن ( روخوانی، تفسیر، حفظ، روان خوانی و مفاهیم) به طور مداوم که 85 درصد جمعیت مددجویان را تشکیل میدهند و با این شیوه آموزش قرآن کریم توانستهایم حافظان ، قاریان و مدرسین قرآن کریم را پس از آزادی از زندان حتی برای کسب مدرک به محافل قرآنی معرفی کنیم.
افتتاح و کلنگ زنی چندین پروژه جدید
وی از افتتاح چندین پروژه در این سفر خبر داد و تصریح کرد: اندرزگاه جدید ندامتگاه محکومین مواد مخدر استان به مساحت 1000متر مربع، مجموعه ورزشی برای پر کردن اوقات فراقت مدد جویان در زندان مرکزی ساری، مجموعههای فرهنگی جدید در زندان قائمشهر، مجموعه حرفه آموزی از جمله کارگاه قالی بافی بند نسوان زندان قائمشهر در این سفر افتتاح شد.
رئیس سازمان زندانها اضافه کرد: همچنین آغاز عملیات ساخت کارگاه اشتغال زندانیان در زمینههای مختلف از جمله پرورش قارچ و سالن چند منظوره ورزشی صورت گرفت.
گفتنی است رئیس سازمان زندانها در این سفر علاوه بر همراهی با ریاست قوه قضائیه، به نمایندگی از سوی ایشان برای بررسی مسایل دادگستری و سازمان تابعه در شهرستان نوشهر حضور یافت.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *