صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کارنامه کدخدا

۱۳ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۴:۰۱
کد خبر: ۹۴۶۶۹
خبرگزاری میزان - بعد از انقلاب نیز، با وجود اینکه مسئولین نظام اسلامی به آنان فرصت دادند تا در رفتار خود تجدیدنظر نمایند اما آمریکا از مجال حضور، سوء استفاده کرده و تلاش نمودند به انقلاب ضربه وارد نمایند و آن را سرنگون نمایند.
به گزارش به نقل از روزنامه حمایت، سابقه جنایات آمریکا در حق ملت و نظام اسلامی ایران، سیاهه‌ای ننگین و شرم‌آور است که روح هر انسان آزاده‌ای را به درد می‌آورد. مقامات ایالات متحده با کودتای 28 مرداد و روی کار آوردن رژیم پهلوی، 25 سال دیکتاتوری مطلق را بر کشورمان تحمیل کرد و موجب عقب‌افتادگی همه‌جانبه ایران گردید.
بعد از انقلاب نیز، با وجود اینکه مسئولین نظام اسلامی به آنان فرصت دادند تا در رفتار خود تجدیدنظر نمایند اما آمریکا از مجال حضور،  سوء استفاده کرده و تلاش نمودند به انقلاب ضربه وارد نمایند و آن را سرنگون نمایند. اسناد لانه جاسوسی و سایر اسناد نشان می‌دهد ایالات متحده به دنبال تجزیه ایران، حمایت از تروریست‌ها، دامن زدن به قومیت‌گرایی بوده و در صدد استخدام جاسوس و نفوذ در دستگاه‌های دولتی برآمدند و اسناد دولتی را جعل ‌کردند. منافقین که رئیس جمهور و نخست وزیر کشورمان را در واقعه هفت تیر، ترور کرده و 17 هزار نفر از شهروندان بی‌گناه کشورمان را به شهادت رساندند، تحت پوشش مالی، امنیتی و نظامی آنان قرار گرفتند.  عبدالمالک ریگی، تروریست معدوم که در حال سفر برای ملاقات با ریچارد هالبروک، نماینده ویژه آمریکا در افغانستان و پاکستان بود، پس از دستگیری اعتراف کرد مسئولین ایالات متحده از وی خواسته‌اند تا انفجارها و عملیات‌های تروریستی را از شرق کشور به پایتخت منتقل کند.  آمریکایی هادر جنگ عراق علیه ایران، از هیچ نوع کمکی دریغ نکردند، در مجامع بین‌المللی برای ضربه زدن به ارکان نظام هر تلاشی را صورت دادند و تلاش نمودند همواره به اقتصاد کشور ما لطمه وارد کنند. ناوهواپیمابر آنان در آب‌های خلیج فارس، هواپیمای مسافربری ما را با بهانه‌ای ابلهانه ساقط کرده و هنگامی که ایران خواستار عذرخواهی رسمی شد، از آن امتناع نموده و در عوض به فرمانده ناو وینسنس مدال قهرمانی اعطا کردند!
در سال‌های اخیر، افشاگری‌های پیمانکار سازمان امنیتی ملی آمریکا و ویکی لیکس، اسنادی را فاش کرد که نشان می‌داد جاسوسان آمریکایی نه تنها از کشورها متخاصم بلکه از متحدین و هم‌پیمانان خود نیز جاسوسی می‌کردند. جنایت آنان علیه کشورهایی نظیر افغانستان، پاکستان و عراق، حمایت از تروریسم در سوریه و جریان تکفیر در منطقه، دفاع از کشتار سعودی‌ها در یمن، لشگرکشی آنان به بحرین و سرکوب مردم مظلوم این کشور، جانب‌داری از رژیم کودک‌کش در جنگ غزه و...، بخش کوچکی از جنایات آنان علیه بشریت است. بمباران دو شهر ژاپن و استنکاف از عذرخواهی از مردم این کشور را باید به این لیست اضافه کرد؛ ضمن اینکه به صراحت اعلام کردند دکترین به کارگیری سلاح هسته‌ای علیه کشورهای غیرهسته‌ای متخاصم از جمله ایران همچنان روی میز است!
آنان اگر به طور مستقیم وارد جنگ با ایران نشدند به این دلیل بود که به هزیمت خود یقین داشتند. مراکز پژوهشی نظامی آمریکا در ارزیابی‌های خود به این نتیجه رسیدند که اگر آمریکا بخواهد جنگی را با ایران آغاز نماید، در همان روز نخست نبرد، تمام ناوگانش در آب‌های خلیج همیشه فارس غرق خواهد شد و 20 هزار سرباز آمریکایی نیز جان خود را از دست خواهند داد. ناجوانمردی آمریکا برای تحقق منافع زورمدارانه خود‌ تا آنجا پیش رفت که وقتی متوجه شد سلامت حدود یک میلیون ایرانی به تولید رادیو داروها بستگی دارد، از فروش صفحات سوخت 20 درصد به کشور امتناع ورزید تا جان هموطنانمان را به گروگان گرفته و ایران را بدینوسیله وادار به عقب‌نشینی نماید. آمریکا همواره خواستار تجزیه کشور بوده و هست و این امر در سیاست‌ خارجی آنان هویداست.
 اگر تفاوتی در سیاست‌های دو حزب اصلی این کشور مشاهده می‌شود، به نحوه سرنگونی نظام و ضربه زدن به انقلاب است و نه در اصل آن.  مسئولین ارشد آمریکایی از جمله رئیس جمهور و وزیر امور خارجه این کشور در توجیه مذاکرات هسته‌ای اعلام کردند چنانچه این مذاکرات صورت نمی‌گرفت و توافقات حاصل نمی‌گردید، ساختار تحریم‌ها فرو می‌پاشید و کشورها دیگر حاضر نبودند برای تحریم ایران خسارت بپردازند. وندی شرمن معاون سابق وزیر خارجه آمریکا چند روز پیش اظهار کرد شکاف‌هایی در تحریم‌های ایران به وجود آمده بود که ما قادر به پر کردن آنها نبودیم. آنان حتی برای آسوده کردن خیال مخالفین توافق به صراحت اعلام کرده بودند از اطلاعات حاصله از بازرسی‌ها در ایران، می‌توانند برای هدف قرار دادن مراکز کشور استفاده نمایند.
جنایتی نیست که آمریکا علیه ما مرتکب نشده باشد و اگر کاری هست که از قلم افتاده باشد به این دلیل نبوده است که نخواسته‌اند بلکه نتوانستند. بنابراین، کدخدا هیچ عداوتی را با نظام اسلامی فروگذار نکرده است. از نظر آنان، یک ایرانی خوب، یک ایرانی مرده است و به گفته موهن وندی شرمن فريب و نيرنگ بخشي از DNA ايرانيان است. با این همه دشمنی، شعار «مرگ بر آمریکا» کمترین و کوچک‌ترین کاری است که باید انجام شود. فراموش نکنیم که علت دشمنی ما با آنان ناشی از دشمنی آمریکا با ماست و اشک‌ها و لبخندهای آنان، نمی‌تواند ما را فریب دهد.
در کشور اما،برخی فریب‌خوردگان و گمارده هایی حضور دارند که عهده‌دار کشیدن فرش دشمن‌شناسی از زیر پای ملت هستند. عدم شناخت دشمن و ماهیت او چیزی نیست که به نفع ملت ما باشد و به فرمایش حضرت امام(ره)، شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل برای آنان، مرگ به دنبال خواهد داشت. شعار مرگ بر آمریکا در مسیر استکبار ستیزی قطعاً کافی نیست اما بدون شک لازم است و مخالفین آن، خواهان تضعیف مواضع ضداستکباری نظام اسلامی هستند.  جهان در حال تغییر و تحول است و نظام استکبار غرب به رهبری آمریکا رو به زوال. دولت فدرال این کشور به تنهایی بیش از 18 هزار میلیارد دلار مقروض است که این مبلغ بیش از 15 برابر 37 سال درآمد نفتی ایران می‌باشد. ایالات متحده به نفت ایران و منطقه نیاز دارد و درصدد است آن را تصاحب کند زیرا اگر چنین امری محقق نشود باید از موضع ابرقدرتی خود کوتاه بیاید. تلاش‌های استکباری آمریکا در منطقه و جهان در این راستاست اما فرجام آمریکا چیزی جز شکست و عقب‌نشینی نیست. نظام ما و اصول سیاست خارجی کشور بر «مختصات دینی» استوار است و اسلام به ما دستور داده است نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه در مقابل ظلم دیگران، سکوت اختیار نماییم. شعار مرگ بر آمریکا «دارای پشتوانه عقلانی و منطقی و برگرفته از قانون اساسی و تفکرات اصولی است که ظلم و ستم را بر نمی‌تابد.» روشن است که سیاست‌های اصولی نظام در صحنه سیاست‌ خارجی به خصوص در ارتباط با شیطان بزرگ، بر همه مسئولین فرض و واجب است و ملت بزرگ و شهیدپرور ایران به هیچ وجه عدول از این تفکرات اصولی را از هیچ مقامی در هر منصبی نخواهد پذیرفت.

 نویسنده: دکتر محمدحسن قدیری ابیانه

/انتهای پیام/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *