صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فصل جدید همکاری ایران و ژاپن در حوزه هسته ای/صالحی و هیات همراه در توکیو

۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۸:۵۱
کد خبر: ۹۳۸۱۲
دسته بندی‌: سیاست
خبرگزاری میزان - علی اکبر صالحی رییس آژانس انرژی اتمی ایران به منظور دیدار و گفت وگو با مقام های عالیتربه ژاپنی و شرکت در اجلاس «پاگوآش» دوشنبه شب (به وقت محلی) وارد فرودگاه بین المللی توکیو شد.
به گزارش گروه سیاسی ، سفر صالحی و هیات همراه به ژاپن در چارچوب همکاریهای دو جانبه تهران و توکیو و در راستای سفرهای صورت گرفته از سوی هیات های متعدد دو کشور انجام می شود.

سفر رییس سازمان انرژی اتمی کشورمان و هیات همراه به این کشور چهار روزه اعلام شده و قرار است او به اتفاق همراهانش ضمن انجام دیدارهای جداگانه ای با مقامات بخش های مختلف هسته ای کشور ژاپن در اجلاس «پاگوآش» در شهر ناکازاکی و مراسمی که به مناسبت هفتادمین سالگرد بمباران اتمی در این شهر برگزار می شود، شرکت کند.

«پاگوآش» یک سازمان غیردولتی بین المللی است که از نخبگان کشورهای جهان در زمینه خلع سلاح تشکیل شده و برخی از شرکت کنندگان در این کنفرانس در تصمیم گیری ها در کشورهای خود تاثیر گذار هستند.

دیدار با دانشمندان هسته ای ژاپن، گفت و گو با «کیودو» خبرگزاری رسمی این کشور، برگزاری نشست مشترک با دانشمندان هسته ای، دیدار با مسئولان مرکز تنظیم مقررات هسته ای(ان. آر. ای) و همچنین سازمان انرژی هسته ای، سخنرانی در دانشگاه توکیو و موسسه امور بین الملل ژاپن (جی.آی.آی.ای) از دیگر برنامه های «صالحی» به ژاپن است.

عزیمت «صالحی» و هیات همراه به ژاپن همچنین به سفر اواخر مهر ماه امسال «فومیو کیشیدا» وزیر امور خارجه ژاپن به تهران و دیدار وی با «محمد جواد ظریف» همتای ایرانی اش مربوط می شود که طرفین با صدور بیانیه ای مشترک، خواستار همکاری پیرامون ایمنی هسته ای و اجرای پادمان های آژانس بین المللی انرژی اتمی و اقدامات شفاف برای حمایت از ایران در اجرای برجام شده بودند.

صالحی نیز پیشتر در سخنانی اعلام کرده بود که در حال گفت وگو با ژاپن و یکی از کشورهای مرتبط با ایمنی هسته ای است، زیرا ایمنی یکی از ابعاد مهم صنعت هسته ای محسوب می شود و تاکید ایران بر ایمنی هسته ای رویکرد مشترک همه کشورها است.


انتهای پیام /


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *