صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کمپین اعتراض به اخراج پناهجویان "افغانستان" از آلمان

۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۳:۴۰
کد خبر: ۹۳۴۴۰
خبرگزاری میزان - به دنبال تصمیم جدید دولت آلمان برای بازگرداندن مهاجرین افغانستانی، عده‌ای از فعالان شبکه‌های اجتماعی با راه‌اندازی یک کمپین، اعتراض خود را به این موضوع اعلام کردند.
به گزارش گروه فضای مجازی ، بیکاری، سطح‌ پایین درآمد، نارسایی‌های مالی و اداری، کمبود امکانات تخصصی-علمی و بی‌ثباتی اجتماعی و سیاسی منجر به این شده که روزانه شمار زیادی از شهروندان کشور، رخت مهاجرت بسته و راهی کشورهای اروپایی می‌شوند.
 
دفتر صدراعظم آلمان چندی پیش در یک بیانیه از کمیسیون اروپا خواست تا برای رسیدن به یک توافق بر سر بازگرداندن پناهجویان افغانستانی که تقاضای پناهندگی‌شان رد شده، با دولت افغانستان وارد مذاکره شوند.
 
به دنبال این تصمیم جدید آلمان، عده‌ای از فعالان شبکه‌های اجتماعی با راه‌انداختن یک کمپین، اعتراض خود را نسبت به اخراج پناهجویان افغانستانی اعلام کردند.
 
این فعالان شبکه‌های اجتماعی، تمامی کاربران فضای مجازی را دعوت کرده‌اند تا به این کمپین بپیوندند.
 
« نوید پویا» فعال شبکه‌های اجتماعی در صفحه فیس‌بوک خود نوشت: اوضاع افغانستان بسیار تاریک است؛ جنگ و کشتار، نا امنی، گروگانگیری، انفجار، فقر و بیکاری، تورم و فساد، تبعیض و بی‌عدالتی، غارت و تجاوز و آینده غیر روشن، مردم را مجبور کرده که کشورشان را ترک و به کشورهای پیشرفته پناهنده شوند.
 
پناهجویان برای رسیدن به کشورهای پیشرفته، با هزاران مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند و انواع خطرات را به جان می‌خرند.
 
متاسفانه سالانه تعدادی زیادی از پناهجویان در مسیر راه قربانی می‌شوند و کسانی که خود را با مشکلات زیاد به کشورهای پیشرفته می‌رسانند، با مشکلات پذیرش مواجه می‌شوند.
 
در طول سال جاری بیش 123 هزار نفر از مردم افغانستان خود را به اروپا رسانده‌اند و هزاران تن دیگر نیز در راه رسیدن به اروپا هستند و این موج با گستردگی ادامه دارد.
 
اکنون کشورهای اروپایی و به ویژه دولت آلمان در پی بازگرداندن پناهجویان هستند و گزارش‌ها حاکی از این است که دولت آلمان با دولت کابل به توافق رسیده است تا پناهجویان را به افغانستان بازگرداند.
 
نوید پویا در انتهای مطلب خود عنوان کرده است که اینکه این گزارش‌ها چقدر صحت دارد، مهم نیست، مسئله این است که سران دولت افغانستان هم در گذشته و هم اکنون به فکر مردم و پناهجویان نبوده و نیستند.
 
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *