صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سازوکارهایی برای نظارت بر اجرای برجام شکل خواهد گرفت

۰۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۹:۰۰
کد خبر: ۹۲۸۳۹
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
خبرگزاری میزان-رئیس قوه مقننه با اشاره به مسئله هسته‌ای اظهار داشت: در مورد این مسئله پیگیری‌هایی که اکنون باید بعد از تصویب آن در مجلس انجام شود و نیز سازوکارهایی که برای نظارت بر اجرای برجام وجود دارد، شکل بگیرد و کمیسیون امنیت ملی مجلس هم در حال ساماندهی برای نظارت بر اجرای برجام است.
به گزارش گروه سیاسی میزان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی مجلس شورای اسلامی، علی لاریجانی با اشاره به سفر خود به قم و دیدار با آیات عظام و علمای این شهر، در خصوص مهم‌ترین مسائلی که در این دیدارها مطرح شد، گفت: در این دیدارها گزارشی از وضعیت اقتصادی کشور و برنامه پنج‌ساله ششم توسعه کشور که در حال تدوین است، به حضرات آیات و علمای عظام ارائه شد.

وی تصریح کرد: اخیراً دولت لایحه‌ای با عنوان مقررات عامی که در قوانین پنج‌ساله می‌آمده، به مجلس ارائه کرده است و همچنین مجلس در حال انجام برخی از اقدامات در این‌خصوص است.

لاریجانی با اشاره به برخی پیچیدگی‌هایی که در شرایط اقتصادی کشور حاکم است، تأکید کرد: باید با کمک و راهنمایی علما و همه افراد خبره، شرایط اقتصادی کشور سامان یابد؛ به ویژه در بحث خروج از رکود که امروز موضوع مهمی در کشور است.

وی اظهار کرد: آقایان نظراتی در خصوص چگونگی توجه بیشتر به فعالیت‌های تولیدی کشور داشتند؛ ضمن آنکه هماهنگی و هم‌صدایی در کشور نیز موضوعی است که رهبر معظم انقلاب هم امسال را به‌عنوان همدلی نام‌گذاری کردند تا مشکلات حل شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برای اینکه همه به ایجاد رونق کمک کنند باید مردم راه را دقیق‌تر بشناسند تا با دلگرمی بیشتری کارها را دنبال کنند.


لاریجانی با اشاره به مسائل و مشکلات منطقه و نقش ایران در حل این مشکلات و امنیت منطقه گفت: موضوع سوریه، موضوع بسیار مهمی است و ایران هم در اجلاس وین شرکت کرده است.

رئیس نهاد قانون‌گذاری کشور ادامه داد: در خصوص ایده‌ای که در حل سیاسی مسئله سوریه دنبال می‌کنیم، توضیحاتی به آقایان علما داده شده و مراجع عظام نیز نظراتی داشتند که حتماً پیگیری خواهد شد.

وی با اشاره به مسئله هسته‌ای اظهار داشت: در مورد این مسئله پیگیری‌هایی که اکنون باید بعد از تصویب آن در مجلس انجام شود و نیز سازوکارهایی که برای نظارت بر اجرای برجام وجود دارد، شکل بگیرد و کمیسیون امنیت ملی مجلس هم در حال ساماندهی برای نظارت بر اجرای برجام است.

نماینده مردم قم در مجلس با بیان اینکه باید نظارت‌هایی بر اجرای برجام وجود داشته باشد، تأکید کرد: مسیری که باید طی شود این است که این مسئله از نظر اجرایی به سرانجام برسد.

وی با بیان اینکه بخشی از بحث‌ها در دیدار با مراجع عظام درخصوص وضعیت استان قم بود، تصریح کرد: در این استان چند موضوع مهم پیگیری شده که یکی از آنها مسئله آب است.

رئیس قوه مقننه با اشاره به احداث سد گلپایگان تأکید کرد: باید برای اجرای این پروژه سرمایه‌گذاری بیشتری انجام شود که با وزیر نیرو در این‌خصوص جلساتی را برگزار کردیم که می‌بایست منابعی برای آن در نظر بگیریم و با توجه به فصل آب‌گیری، اجرای این پروژه بتواند پشتوانه خوبی برای استان قم باشد.

لاریجانی با اشاره به اینکه برای آب شرب روستاهای قم به طور جدی در حال پیگیری هستیم، گفت: در مورد گازرسانی به روستاهای استان قم نیز مذاکراتی با وزیر نفت صورت گرفته و قرار است از اجرای پروژه گازرسانی به روستاها پشتیبانی کنند که همه روستاهای قم از این نعمت برخوردار شوند.

وی با اشاره به پروژه متروی شهر قم بیان کرد: تاکنون حدود 6 کیلومتر از این پروژه اجرایی شده است و باید برای به سرانجام رسیدن آن، منابع مالی را تأمین کنیم که در حال پیگیری آن هستیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت ساماندهی وضعیت تولید از نظر کشاورزی و صنعت، تصریح کرد: در بخش کشاورزی به دلیل مشکلات آب در قم، تغییر الگوی کشت یک موضوع اساسی است که در این‌خصوص با دستگاه‌های اجرایی و وزارت جهاد کشاورزی رایزنی‌هایی انجام شده تا این بخش مورد حمایت قرار گیرد، زیرا بخشی از نیروی انسانی در این زمینه فعالیت می‌کنند.

لاریجانی با اشاره به کمبود منابع آب تأکید کرد: باید الگوی کشت تغییر کند.

وی با بیان اینکه تلاش‌هایی می‌کنیم تا صنایع موجود در قم فعال بمانند، گفت: از جمله مشکلات واحدهای تولیدی، درخصوص مسائل بانکی است که باید این مشکلات حل شود و به طور منظم با دستگاه‌های مختلف موضوعات و مشکلات تولید را پیگیری می‌کنیم.

رئیس قوه مقننه با اشاره به اینکه وضعیت تولید و صنعت در قم نسبت به دیگر استان‌ها بهتر است، ادامه داد: با این حال مشکلات هنوز وجود دارد، زیرا رکود اقتصادی موضوع عام کشور است و تلاش خواهیم کرد در قم تا جایی که بتوانیم از ظرفیت‌های مختلف استفاده کنیم تا مشکلات واحدهای تولیدی حل شود.


 لاریجانی با تأکید بر موضوع بهداشت و درمان، افزود: موضوع بیمارستان و کمبود تخت یکی از مشکلات استان قم است، البته امروز وضعیت بهتری نسبت به گذشته داریم که نمونه آن بازسازی و گسترش بیمارستان شهید بهشتی است.

وی از احداث بیمارستان یک‌هزار تختخوابی در منطقه پردیسان قم خبر داد و گفت: برای اجرای این پروژه، مذاکراتی با بانک پاسارگاد در جهت سرمایه‌گذاری برای ساخت بیمارستان انجام شده و زمین این پروژه در اختیار این بانک قرار گرفته است.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: هم‌اکنون اقدامات مشاوره‌ای برای اجرای این پروژه بیمارستانی در حال انجام است که مقرر شده فاز اول آن در مدت 3 سال انجام شود.

لاریجانی با اشاره به مشکلات منطقه پردیسان قم تأکید کرد: این منطقه معضلات زیادی دارد که بخشی از آن مربوط به امور بهداشتی است.


وی همچنین از ایجاد شهرک سلامت در منطقه پردیسان خبر داد و گفت: به دنبال این هستیم که در این منطقه هم دانشکده پزشکی و هم بیمارستان داشته باشیم.

رئیس نهاد قانون‌گذاری کشورمان با اشاره به مشکلات شهرداری قم گفت: در حال مذاکره با بانک‌ها هستیم تا بدهی شهرداری را تقسیط کنند تا مشکلات این بخش نیز حل شود.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *