صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

250 میلیون یورو هزینه خرید تجهیزات مورد نیاز بیمارستان هسته‌ای کشور/ سند رسمی ایران و ۱+۵ درباره راکتور اراک در حال تدوین است

۰۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۶:۵۱
کد خبر: ۹۱۵۰۳
دسته بندی‌: سیاست
خبرگزاری میزان-رئیس سازمان انرژی اتمی هزینه خرید تجهیزات مورد نیاز نخستین بیمارستان هسته‌ای کشور را ۲۵۰ میلیون یورو عنوان کرد و گفت: اگر امروز کلنگ بیمارستان به زمین زده شود اجرای آن ۴۸ ماه طول می‌کشد و امیدوارم ۴ یا ۵ سال آینده به نتیجه برسد.
به گزارش گروه سیاسی میزان، علی‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی امروز (دوشنبه) در حاشیه مراسم امضای تفاهمنامه ساخت اولین بیمارستان هسته‌ای کشور در جمع خبرنگاران عنوان کرد که 250 میلیون یورو هزینه خرید تجهیزات مورد نیاز این بیمارستان است که تنها یکی از تجهیزات آن حدود ۵۰ میلیون یورو می‌باشد.

وی افزود: ما نیاز به انواع شتاب‌دهنده‌ها و دستگاه‌هایی داریم که به نحوی با پرتو سر کار دارند و قصد داریم که همه آنها را در یک محیط جمع کنیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه نه تنها در بعد درمانی، تشخیصی و آموزشی بلکه در بعد تحقیقاتی نیز قدم‌های بلندی را برخواهیم داشت تا زمینه ساخت این دستگاه‌ها را نیز در کشور فراهم کنیم، یادآور شد: در زمینه توریسم درمانی نیز فعال خواهیم شد.

معاون رئیس جمهور به کارگیری تجهیزات را نیز موضوعی مفصل خواند که جمهوری اسلامی ایران از حیث نیروی انسانی آمادگی لازم را برای بهره‌برداری از این تجهیزات دارد و ابراز امیدواری کرد که ظرف دو سه ماه آینده زمینه‌های لازم برای ایجاد این بیمارستان فراهم شود و نیز آقای روحانی رئیس جمهور پیش از پایان سال کمک‌هایی را داشته باشد.

صالحی ادامه داد: کمیته‌هایی برای آماده سازی جزییات این طرح تشکیل شده‌اند و در بعد تامین مالی نیز بخش عمده‌ منابع ریالی آن تضمین شده و در بعد منابع ارزی قصد داریم در سفرهای آقای روحانی به خارج از کشور با برخی کشورها هماهنگی‌هایی داشته باشیم تا فاینانس آن را تامین کنیم که اگر این کار شود پروژه تسریع می‌یابد.

رئیس سازمان انرژی اتمی در خصوص زمان اجرای پروژه نیز گفت: اگر امروز کلنگ آن به زمین زده شود ۴۸ ماه طول می‌کشد و امیدوارم ظرف چهار یا پنج سال آینده به نتیجه برسد.

وی در خصوص تامین نیروی انسانی مورد نیاز این بیمارستان نیز اظهار داشت: در بعد تخصصی مسئله ما فقط پزشک نیست، چرا که به کار گرفتن تجهیزات پیشرفته نیازمند متخصصان خاصی است و اداره دستگاه‌های عظیم نیاز به مهندسانی دارد که آموزش‌های لازم را دیده باشند که ما امیدواریم ظرف امسال افرادی که برای کاربری در نظر گرفته شده‌اند را به شرکت‌های سازنده تجهیزات بفرستیم تا به خوبی آموزش ببینند که این آموزش‌ها یک یا دو سال طول می‌کشد.

صالحی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص زمان برداشتن قلب رآکتور اراک نیز گفت: سند رسمی که باید با ۱+۵ امضا شود در حال تدوین است و امیدواریم وزرای خارجه ۱+۵ به زودی آن را امضا کنند.

وی ادامه داد: چنانچه این سند به امضا برسد، رسمیت خواهد یافت و ما نیز اقدام خود را پس از دستور آقای روحانی در ارتباط با خارج کردن قلب راکتور انجام خواهیم داد.

رئیس سازمان انرژی اتمی درباره گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و پرونده PMD نیز گفت: ما با آژانس نقشه راهی داشتیم که آژانس طبق آن اقدامات خود را دنبال و رضایت خود را اعلام کرد. آژانس باید در ۱۵ دسامبر گزارش خود را ارائه دهد که امیدواریم با این گزارش، پرونده ساختگی مربوط به فعالیت‌های گذشته و حال هسته‌ای ایران برای ابد بسته شود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *