خطرناکترین روغن هایی که می خوریم
خبرگزاری میزان - مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، میزان اسیدهای چرب ترانس را پرمخاطره ترین عامل نگران کننده در روغن های خوراکی دانست.
وی
از اسید چرب ترانس به عنوان پرمخاطره ترین عامل نگران کننده در روغن های
خوراکی نام برد و گفت: با برنامه زمان بندی که سازمان غذا و دارو برای کاهش
میزان اسید چرب ترانس در روغن های خوراکی دارد، توانسته است این میزان را
از ۲۵ درصد در سال ۸۴ به ۹۵ درصد در سال گذشته برساند.
به
گفته مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی
سازمان غذا و دارو، کاهش اسید چرب ترانس از ۵ به زیر ۲ درصد در برنامه
زمانبندی سال ۹۵ مورد توجه قرار گرفته است.
حسینی
تاکید کرد: برنامه ای که سازمان غذا و دارو دارد، این است که روغن های
خوراکی تا ۱۰ سال آینده عاری از وجود اسید چرب ترانس باشد.
وی
همچنین از کاهش روند واردات روغن پالم خبر داد و گفت: سیاست وزارت بهداشت و
سازمان غذا و دارو، سهم ۳۰ درصدی روغن پالم در صنایع غذایی است که بر همین
اساس، در دو سال گذشته میزان واردات این نوع روغن به شدت کاهش یافته است.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *