صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پاسخ وزیر ارتباطات به مدیر تلگرام/ قطعی تلگرام ایران تقصیر ترکیه است

۰۴ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۱:۵۰
کد خبر: ۹۱۳۱۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
خبرگزاری میزان - وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: آن مطلبی که مدیر تلگرام گفته بود، فرار رو به جلو بود. در مدت کمتر از 24 ساعت 3 مسیر اصلی ما با شبکه جهانی اینترنت قطع شد.
به گزارش ، محمود واعظی اظهار کرد: در جلسه با وزیر ارتباطات روسیه این موضوع بررسی شد که چگونه می توانیم اینترنت را از طریق روسیه و کشورهایی همچون چین برزیل، افریقای جنوبی وهند از انحصار امریکا و اروپایی ها خارج کنیم و مقرر شد در سازمان ملل و سایر نهادهای بین المللی نیز این موضوع پیگیری شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره موضوع از دسترس خارج شدن تلگرام تصریح کرد: آن مطلبی که مدیر تلگرام  گفته بود، فرار به جلو بود. در مدت کمتر از 24 ساعت 3 مسیر اصلی ما با شبکه جهانی اینترنت قطع شد.

واعظی اضافه کرد: یکی از مسیرهای قطع شده، مسیر ترکیه بود که به دست مخالفان دولت این کشور کاملا قطع شد. مسیر دیگر، در باب المندب است و کابل اصلی در زیر سطح آب قطع شده بود. خط دیگرمان نیز که در خلیج فارس است هم همزمان قطع شد.

وزیر ارتباطات ادامه داد: این قطعی ها به صورت تک تک، گاه گاهی رخ می دهد اما اینکه سه مسیر اصلی بطور همزمان قطع شود از اتفاقات نادر است.

واعظی گفت: به همین علت در کل کشور اختلال داشتیم و علاوه بر ایران، سایر کشورهایی هم که از این مسیرها استفاده میکنند با مشکل مواجه شدند.

چرا تلگرام فکر کرده، ما فیلترش کردیم!
وزیر ارتباطات تصریح کرد: مشکلات به وجود آمده به دلیل قطعی مسیرها بود و نمی دانم چرا تلگرام  فکر کرده که فیلتر شده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: تنها خواسته ای که ما درباره تلگرام و سایر شبکه های اجتماعی داریم رعایت مقررات و اخلاق و شان و شخصیت مردممان است. صفحات غیر اخلاقی و مستهجن جزء خط قرمر ماست و ما با کسی تعارف نداریم. از اینها خواسیتم که اگر می خواهید در ایران فعالیت کنید باید صفحات غیر اخلاقی و مستهجن بسته باشد و بحث جاسوسی هم نیست.

واعظی گفت: ما می خواهیم مردم بتوانند از شبکه های اجتماعی استفاده کنند و تلاشم می کنیم که  این شبکه ها را سالم کنیم. اگر مدیران این شبکه ها از فضای ایران و فضای فرهنگی ایران مطلع نیسیتند باید اینها را به انها منعکس کنیم.

واعظی افزود: برای نمونه وی چت بعد از اینکه اوایل دوره من مسدود شد، به ما نامه نوشتند  که مشکل ما کجا است تا آن را رفع کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بدون اشاره به اینکه سرانجام سرنوشت ویچت چه شد، گفت: بر این اساس ما از ان زمان به این فکر کردیم که بالاخره حق مردم ا ست که اگر از این نوع شبکه ها استفاده کنند ولی شبکه باید سالم باشد و این معنی جاسوسی نمی دهد ضمن اینکه این مسائل در هیچ کشوری از جمله ایران، به وزارت ارتباطات و فناوری ربط ندارد.

واعظی افزود: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات وزارتخانه ای نیست که وارد این مسائل شود. این دولت به دنبال این است که حریم خصوصی مردم حفظ شود و مردم به شبکه ها دسترسی داشته باشند. تلگرام هم خودش متوجه اشتباهش شد و  اصلا بحث فیلتر نبوده و خودش هم نیز عقب نشینی کرد.

واعظی درباره سهولت و حد و مرز استفاده از شبکه های اجتماعی گفت: تا زمانی  که شبکه های اجتماعی سالم باشند و حد و مرز را ما مشخص نمی کنیم و این مردم هستند که مشخص می کنند.

واعظی گفت: ما در این کشور وظیفه داریم و اگر خانواده ها و مردم ما می خواهند فرزندانشان  آلوده مسائل غیر اخلاقی نشوند، سالم بودن این شبکه ها وظیفه ما است.

وزیر ارتباطات و فناوری  اطلاعات افزود: همزمان با محتوای داخلی، سرعت اینترنت نیز بزودی بالا می رود.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *