صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ضرورت افزایش تخت های بیمارستانی و چاره اندیشی برای بیمارستانهای با ضریب اشغال پایین

۰۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۸:۰۱
کد خبر: ۹۱۲۲۲
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان- سخنگوی وزارت بهداشت به ضرورت افزایش تخت‌های بیمارستانی و چاره اندیشی برای بیمارستان‌های با ضریب اشغال پایین تاکید کرد و گفت: تعداد تخت های با ضریب اشغال پایین در کشور محدود است.
به گزارش گروه اجتماعی میزان، ایرج حریرچی در جریان بازدید سرزده از بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان میانه ابراز امیدواری کرد که اورژانس و سی تی اسکن این بیمارستان در ظرف چند روز آینده شروع به کار نماید و بازسازی کل بیمارستان تا پایان سال به اتمام برسد.

وی همچنین در بازدید از بیمارستان استاد شهریار گفت: در مورد تختهای بیمارستانی در حال حاضر با یک پارادوکس روبه رو هستیم چرا که از یک طرف در کل کشور و در بعضی شهرها با کمبود شدید تخت بیمارستانی روبه‌رو هستیم و از طرف دیگر در تعدادی از شهرها شاهد تعدد بیمارستان‌های دولتی، بخش عمومی غیر دولتی و خصوصی که اشغال تخت آنها پایین و حتی بسیار پایین است.

سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه افزود: هر چند تعداد تخت های با  ضریب اشغال پایین در کشور محدود است اما با توجه به محدودیتهای مالی موجود و ضرورت همیشگی ارتقاء مستمر بهره وری، لازم است تا  برای هر کدام از بیمارستانها برنامه مستقلی جهت حل مشکلات و نیز استفاده بهینه و ارائه خدمت مناسب به مردم در نظر گرفته شود.

 حریرچی اضافه کرد: مشکل عمده در مکان یابی این بیمارستانها این است که تحت فشارهای محلی و منطقه بوده و متاسفانه برای درصدی از تختهای بیمارستانی در دست احداث دارای پیشرفت فیزیکی نیز چنین مشکلاتی مطرح و قابل پیش بینی است.

وی تاکید کرد: برای حل مشکلات در این زمینه می توان ماموریت نوع ارائه خدمت بیمارستانی آنها را تغییر داد که با حفظ وظایف مربوط به اورژانس و یک بخش عمومی کوچک و مناسب نیز قابل جمع است. به عنوان نمونه خدمات مربوط به روانپزشکی، سوختگی، طب تسکینی و مراقبت در مراحل انتهایی زندگی و همچنین خدمات مربوط به سکته قلبی و سرطان به عنوان خدمات مورد نیاز بیمارستانی مطرح هستند.

حریرچی افزود: در حال حاضر  در کشور شاخص تخت بیمارستانی 1.7 به ازاء هر هزار نفر می باشد که ضروری است تا این شاخص را ارتقاء داده و در جهت رفع کمبود تخت یا جایگزینی تعداد مناسب تخت در اکثر شهرها تلاش کنیم.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *