پايان نامههای کاربردی مورد حمايت قرار خواهند گرفت/ هدایت پایان نامهها به سمت مباحث کاربردی قوه قضائیه
خبرگزاری میزان- فلاح زاده گفت: یکی از برنامههای معاونت پژوهشی دانشگاه علوم قضایی اين است که با همکاری معاونت آموزشی و تحصيلات تکميلی، پايان نامههای دانشجويی را به سمت موضوعات کاربردی و مباحث کاربردی قوه قضاييه هدايت و راهبری کند.
وی به نشریات تخصصی این دانشگاه اشاره و تصریح کرد: نشريه «ديدگاههای حقوق قضايي» که رتبه علمی پژوهشی دارد و در ميان نشريات حقوقی از جايگاه خوبی برخوردار است. همچنين نشريه «نقد رأي» که نشريه ای مبتنی بر نقد آرای قضايی و در نوع خود جديد و منحصر به فرد می باشد. البته نظر ما بر اين است که اين دو نشريه برای دانشگاه کافی نيست و در نظر داريم تا تعداد نشريات تخصصی را افزايش دهيم.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم قضایی اظهار داشت: دانشگاه علوم قضايی نيز مجوز چاپ و نشر را از وزارت محترم ارشاد اسلامی دريافت کرده است و تاکنون تعدادی کتاب توسط انتشارات دانشگاه علوم قضايی به چاپ رسيده است.
چاپ پایان نامههای کاربردی دانشگاههای دیگر در قالب کتاب
وی افزود:يکی از سياست ها و برنامه ريزی های ما در زمينه چاپ کتاب اين است که پايان نامه های فاخر و کاربردی برای مجموعه قوه قضاييه را پس از داوری و بررسی به چاپ برسانيم و اين امر را محدود به دانشجويان دانشگاه علوم قضايی نکرديم بلکه چاپ پايان نامه های دانشجويان دانشگاه های ديگر را نيز در دستور کار خود قرار داده ايم.
فلاح زاده تصریح کرد:همچنين در نظر داريم تا آثار تأليفی قضات کشور را پس از طی مراحل بررسی های علمی منتشر نماييم.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم قضایی در خصوص برنامه های آتی این معاونت،گفت: يکی از اقدامات مهمی که معاونت پژوهشی برای انجام آن اهتمام و برنامه ريزی دارد،تشکيل سه کارگروه تدوين، مطالعه و انتشار رويه قضايی در حقوق عمومی، حقوق کيفری و حقوق خصوصی است. تاکنون دبيران اين کارگروه ها منصوب شده اند و وظيفه هريک از اين کارگروه ها اين است که آرای مربوط به حوزه تخصصی خود را جمع آوری نمايند و سپس جهت بررسی و اظهار نظر به اساتيد صاحب نظر ارائه نمايند.
هدایت پایان نامه ها به سمت مباحث کاربردی قوه قضائیه
فلاح زاده ادامه داد:از ديگر برنامه های معاونت پژوهشی اين است که با همکاری معاونت آموزشی و تحصيلات تکميلی، پايان نامه های دانشجويی را به سمت موضوعات کاربردی و مباحث کاربردی قوه قضاييه هدايت و راهبری نماييم. همچنين در نظر داريم تا با تدوين آيين نامه های گرنت و فرصت مطالعاتی، اساتيد محترم هيأت علمی را از مزايای اين آيين نامه ها بهره مند سازيم.
وی تصریح کرد:امیدواریم در آينده با جذب بيشتر نيروهای متخصص در حوزه پژوهش، تأسيس ساختارها و همچنين جذب بودجه در امر پژوهش بتوانيم گام های مؤثر تری را برای ارتقای سطح کيفی پژوهش در دانشگاه علوم قضايی برداريم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *