پیامد فردگرایی در فضای مجازی، آسیب بزرگی برای جامعه است
خبرگزاری میزان - هراتی با بیان اینکه پیامد فردگرایی در فضای مجازی، آسیب بزرگی برای جامعه است، گفت: زدودن باورهای غلط، جلوگیری از نفوذ فرهنگ دشمن و خودباختگی فرهنگی به عنوان يك اولويت همواره مورد توجه سياستگذاران بوده است.
وی با بیان این که حضور در فضای مجازی و استفاده از ظرفیت شبکههای اجتماعی نیاز به احتیاط و دقت دارد گفت: از دیدگاه مقام معظم رهبری(مدظله)، این بستر برای توسعه فرهنگ انقلاب اسلامی در سطح جهان بستر مفیدی است، اما پیامد فردگرایی آن در جامعه آسیبهای فراوانی به همراه دارد.
حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی، مدیرعامل موسسه زمانه آفرینشهای نوین نیز در این جلسه با اشاره به اینکه فضای مجازی، جوان ایرانی را در معرض آسیب های اجتماعی فراوانی قرار داده است، گفت: بسیاری از مطالب غیراخلاقی در گروه های ناشناس ساخته و منتشر می شوند. لذا می بایست شبکه های اجتماعی با حضور کارشناسان داخلی و متعهد ساماندهی شوند.
وی به راه اندازی بک پایگاه اینترنتی با هدف پوشش و پایش اخبار در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: مطالب دریافتی برای تحلیل، نقد و بررسی به اتاق وضعیت رفته و پرونده ویژه ای برای آن تشکیل و در نهایت محتوای تولید شده در قالب رسانه عرضه می شود.
عبدالهی گفت: موسسه زمانه آفرینشهای نوین با تشکیل اولین مسجد نمازی وکنفرانسهای اینترنتی، تهیه بیش از ۱۶۰ عنوان نرم افزار رسانهای و دراختیار داشتن نیروی انسانی متعهد و توانمند، سهم عمدهای برای تولید محتوا در حوزه ترویج فرهنگ دینی و آسیبشناسی فرهنگی داشته است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *