صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ایمیل محرمانه "رئیس سیا" درباره ایران منتشر شد

۳۰ مهر ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۰:۰۲
کد خبر: ۹۰۵۰۱
دسته بندی‌: سیاست
خبرگزاری میزان-سایت افشاگر ویکی لیکس در اولین مرحله از انتشار اسناد برداشته شده از ایمیل رئیس سازمان سیا، 6 سند را منتشر کرده که یکی از آن‌ها مربوط به ایران است.
به گزارش گروه سیاسی میزان، سایت افشاگر ویکی لیکس روز چهارشنبه اسنادی را منتشر کرد که می‌گوید از طریق هک حساب ایمیل رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) به دست آمده است.

هفته گذشته بود که گزارش‌هایی در مورد هک شدن ایمیل «جان برنان» منتشر شد و پس از آن اداره تحقیقات فدرال آمریکا اعلام کرد در حال تحقیق در این رابطه است.

ساعتی قبل ویکی لیکس با بیان اینکه به محتوای این ایمیل‌ها دست یافته، اعلام کرد که به زودی این ایمیل‌ها را منتشر می‌کند. این سایت در مرحله اول انتشار اسناد، 6 سند را که یکی از آن‌ها مربوط به ایران است، منتشر کرده است.

یکی از 6 سندی که امروز منتشر شده، مربوط به ایران است و در آن توصیه‌هایی در مورد نحوه برخورد با تهران عنوان شده است.

یکی از این اسناد با موضوع ایران نگاشته شده، که بررسی متن نشان می‌دهد که در حقیقت بخشی از پیش‌نویس کتابی تحت عنوان «معمای ایران» است که برنان در سال 2009 به صورت عمومی منتشر کرد.

در بخشی از این سند آمده بود: «ایران در دهه‌های پیش رو یکی از بازیگران مهم در عرصه جهانی خواهد بود و اقدامات و رفتار این کشور اثری بزرگ و مانا بر منافع کوتاه و بلند مدت ایالات متحده در موضوعات مختلف منطقه‌ای و جهانی خواهد داشت.»

این سند همچنین تأکید کرده است که از آنجا که ایران دارای جمعیتی بیش از 70 میلیونی است، ذخایر عظیم نفت دارد، در منطقه‌ای با اهمیت بسیار زیاد ژئواستراتژیک قرار گرفته و دارای توانمندی هسته‌ای است، «ایالات متحده چاره‌ای ندارد جز اینکه راهی برای همزیستی و کنار آمدن با هر دولتی که در تهران قدرت را در اختیار دارد، بیابد.»

دیگر اسناد ارائه شده از سوی ویکی لیکس به مکاتبات در مورد روش‌های اعتراف‌گیری و همچنین نحوه همکاری‌ بین سازمان‌های اطلاعاتی است.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *