حفظ زیبایی و جوانی چشمها با تغذیه طبیعی
گفتنی است، براساس تحقیقات محققان این دانشگاه بر روی بیش از 100هزار نفر به مدت 25سال که در رده سنی بالای 50سال قرار داشتند این نتیجه به دست آمد که مصرف کنندگان هویج کمتر در معرض ابتلا به بیماری دژنراسیون ماکولا نابینایی در اثر کهولت سن قرار گرفته اند.
بر اساس یک مطالعه که در مجله لانست به چاپ رسیده است، سازمان بهداشت جهانی هشدار داده است که بر اساس تخمین ها تا سال 2020حدود 196میلیون نفر به این بیماری مبتلا خواهند شد و این آمار تا سال 2040 به حدود 288میلیون نفر خواهد رسید.
فواید هویج برای چشم و حفظ زیبایی چشمها
بهترین مواد غذایی طبیعی برای تقویت و حفظ زیبایی چشمها
بر
اساس تحقیقات در هویج ماده ای به نام کاروتنوئید وجود دارد که در سایر
مواد خوراکی چون فلفل، فلفل دلمه و اسفناج نیز وجود دارد و می تواند مانع
از پیشرفت بیماری دژنراسیون ماکولای وابسته به سن شود.
افرادی که در طول عمر خود به ویژه از دوران جوانی غذاهای شامل ماده
کاروتنوئید مصرف کرده اند 40درصد کمتر از سایر افراد دچار این بیماری در
دوران سالمندی شده اند.
AMDیکی از شایع ترین علل از دست دادن بینایی در دوران سالمندی است که با
وجود بدون درد بودن این عارضه سبب از دست رفتن دید مرکزی در هر دو چشم می
شود، متاسفانه این بیماری هیچ درمانی ندارد.
کارشناسان اعتقاد دارند رنگدانه کاروتنوئید از طریق محافظت از بافت چشم
باعث عدم ایجاد رادیکال های آزاد و جلوگیری از آسیب سلولی و فیلتر کردن نور
آبی مضر می شود و سبب حفظ سلامت چشم ها می شود.
/انتهای پیام/
:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید
محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.