بخش حمل و نقل و ترانزیت ایران هم به بلژیکیها رسید
خبرگزاری میزان - يك هيأت بلژيكی در ديدار با رئيس كل گمرك ايران از حضور در بخش تجارت، حمل و نقل و ترانزيت كشورمان استقبال كرد.
كرباسيان ضمن بيان توضيحاتي درباره چگونگي انجام تشريفات گمركي به راهاندازي سامانه پنجره واحد تجارت فرامرزي اشاره كرد و افزود: هماكنون اظهار در كليه رويه هاي گمركي به صورت الكترونيكي و از راه دور صورت ميگيرد و ما با استفاده از سيستم كنترل از راه دور چگونگي انجام عمليات گمركات كشور را رصد مي كنيم.
وي در ادامه به موقعيت جغرافيايي بندرعباس اشاره كرد و گفت: بندر چابهار نيز يكي از مهمترين بنادر ايران به شمار مي رود و با توجه به دسترسي به اقيانوس هند اين منطقه مورد توجه هندي ها و افغاني ها قرار گرفته است.
كرباسيان در توضيح اين مطلب اظهار داشت: ايران ميسر مناسب و امني براي كشورهاي همسايه و محصور در خشكي به شمار ميرود.
رئيس كل گمرك ايران سپس به قابليت هاي سامانه جامع گمركي نيز اشاره داشت و گفت: دريافت اطلاعات از شركت هاي كشتيراني پيش از ورود كالا از طريق مانيفست الكترونيكي يكي از مهمترين مزاياي اين سامانه است.
كرباسيان همچنين با يادآوري همكاري هاي گذشته ايران و بلژيك در زمينه امور گمركي افزود: در آينده مي توانيم همكاري هاي مشترك و خوبي با كشور بلژيك داشته باشيم.
بر اساس اين گزارش در ادامه اين ديدار «ويم ويلن» معاون توسعه تجارت بندر آنتورپ بلژيك با اشاره به عملكرد سامانه جامع گمركي گفت: سيستم مورد استفاده شما در مورد ترخيص كالا بسيار جالب و شبيه سيستم هاي ما است.
وي افزود: سامانه هاي ما دائم در حال اصلاح و به روزآوري است و براي همين گمرك بايد با ينادر همكاريهاي بسيار نزديكي داشته باشد و اين بسيار مهم است كه كالاها در بنادر در كمتر از 24 ساعت ترخيص شوند.
ويلن در ادامه اضافه کرد: ما در كشورمان بخشي با عنوان تسهيل تجارت داريم كه بسيار مهم است.
وي افزود: هدف ما از اين ملاقات آن است كه مايليم با توجه به اينكه تعداد زيادي از واردكنندگان و صادركنندگان اروپايي با ما در تماس هستند، از امكانات بندر آنتورپ براي توسعه تجارت به صورت مشترك بازرگانان ايراني هم استفاده كنند و ما هم متقابلا از امكانات شما در بخش تجارت، حمل و نقل و ترانزيت استفاده كنيم.
ويلن همچنين به مزايا و امكانات اين بندر براي انواع كالاها از جمله محصولات پتروشيمي اشاره كرد و خواستار گسترش همكاري ها با ايران شد.
شايان ذكر است كه بندرآنتورپ بلژيك دومين بندر بزرگ اروپا و يكي از شاهراههاي اصلي تجارت و زنجيره تامين كالا به شمار مي رود و از ظرفيت جابجايي 186 ميليون تن كالا در سال برخوردار است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *