صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

درمان بیماری‌های دهان و دندان معلولان با بهره‌گیری از ظرفیت داوطلبان

۲۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۵:۳۰
کد خبر: ۹۰۱۸۰
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان- معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی با بیان اینکه متاسفانه در تعیین سرانه حوزه سلامت اجتماعی غفلت کرده‌ایم، گفت: طی توافقنامه با سازمان نظام پزشکی کشور در صورت برقراری یونیت در مراکز، از ظرفیت داوطلبان دندانپزشک به صورت شیفتی استفاده خواهیم کرد.
به گزارش گروه اجتماعی میزان، انوشیروان محسنی‌بندپی در نشست صمیمی با خیرین و خادمین سرای احسان که با حضور «هدایت‌الله جمالی‌پور» فراماندار شهرری، «مصطفی کوکبیان» دبیرکل حزب مردم سالاری و عضو هیئت مدیره مرکز نگهداری و توانمندسازی بیماران روانی مزمن سرای احسان، «حسین نحوی‌نژاد» معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور و جمعی از خیرین برگزار شد، گفت: برای بخشی از مشکلات این مراکز باید همگی پاسخگو باشیم؛ چراکه با نگاه به حوزه اجتماعی برنامه توسعه‌ای کشور متوجه جای خالی احکام رفاهی می‌شویم و قدرت چانه زدن و مطالبه‌گری خالی است.

‌ معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور، افزود: ابن در حالی است که تغییرات در ساختار و سبک و شیوه زندگی، افزایش بیماری‌های قلبی و عروقی و ازدیاد سوانح و حوادث جاده‌ای شرایطی را فراهم کرد با جامعه‌ای پر از آسیب و معلولیت روبرو شویم؛ از این‌رو سه راهبرد پیشگیری از بروز و شیوع آسیب‌های اجتماعی و معلولیت‌ها، استانداردسازی خدمات و ارتقاء کیفیت خدمات و ترویج و تشویق مشارکت مردمی و خیر جمعی را در دولت تدبیر و امید سرلوحه کار قرار دادیم.

وی تلاش و برنامه‌ریزی در راستای پیشگیری از بروز و شیوع آسیب اجتماعی را استراتژی نخست بهزیستی برشمرد و گفت: در دو دهه اخیر بهزیستی دایعهدار اجرای طرح آمبلیوپی و غربالگری بینایی است؛ همچنین امسال نیز درصدد پوشش صددرصدی غربالگری شنوایی (شنوایی‌سنجی) کودکان زیر یکسال است تا در صورت تشخیص و نیازمندی کودک به سمعک، کاشت حلزون و ... اقدامات بهنگام و مداخلات به موقع صورت گیرد.

محسنی‌بندپی با بیان اینکه اختلالات ژنتیکی به سبب بکارگیری علم در کشورهای توسعه‌یافته ریشه‌کن شده است بر پایداری این امر در احکام برنامه ششم توسعه ابراز امیدواری کرد و افزود: استانداردسازی خدمات و مراکز تحت پوشش به همراه ارتقاء کیفیت خدمات به عنوان استراتژی دوم است که بازگشت آنها را فراهم می‌کند؛ چراکه بسیاری از افرادی که بیماری روانی آنها عود می‌کند دوره درمان و پروتکل آنها صحیح طی نشده است.

 معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور ترویج و تشویق مشارکت مردمی و خیر جمعی را استراتژی دیگر بهزیستی عنوان کرد و افزود: این نهاد حمایتی همفکری، ظرفیت‌سازی و تعامل با سازمان‌ها مردم‌نهاد و موسسات خیریه‌ای را به فال نیک می‌گیرد و اعتقاد ما این است که اینها کمک کننده ما هستند؛ سیستم دولتی ساز و کاری برای ارائه خدمت دارد اما در بخش غیردولتی خداپسندانه و نیکوکارانه است.

وی، با بیان این‌که در همه بخش‌های ارائه خدمت کشور به جزء حوزه سلامت اجتماعی سرانه و هزینه‌ها مشخص شده است، گفت: متاسفانه در  تعیین سرانه در حوزه سلامت اجتماعی غفلت کرده‌ایم؛ چنانکه در دولت نهم و دهم در اوج پولداری دولت با نفت بشکه‌ای 140 دلار، 77 میلیون نفر را از یارانه برخوردار کردند در حالی که باید بیشترین توجه به قشر محروم و نیازمند صورت می‌گرفت.

محسنی‌بندپی در ادامه به بازنگری قانون جامع حمایت از حقوق معلولان در کمیسیون مشترک مجلس شورای اسلامی با محوریت کمیسیون بهداشت و درمان اشاره کرد و گفت: در بازنگری مجدد درصدد برخورداری حداقل حقوق و یارانه خوبی برای معلولان هستیم.

معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در پایان نسبت به رفع مشکلات مرکز نگهداری و توانمندسازی بیماران روانی مزمن سرای احسان قول مساعد داد و یادآور شد: در راستای تحقق خیر جمعی و درمان بیماری‌های دهان و دندان جامعه هدف (معلولان) طی توافقنامه با سازمان نظام پزشکی کشور در صورت برقراری یونیت در مراکز از ظرفیت داوطلبان دندانپزشک به صورت شیفتی استفاده خواهیم کرد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *