صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اختتاميه کارگاه دادرسی ويژه اطفال و نوجوانان

۲۹ مهر ۱۳۹۴ - ۰۲:۳۰:۰۱
کد خبر: ۸۹۹۴۱
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
خبرگزاری میزان - کارگاه نظام عدالت و دادرسی ويژه اطفال و نوجوانان پس از سه روز تلاش ، به کار خود پايان داد.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومي دادگستري کل استان اصفهان کارگاه نظام عدالت و دادرسي ويژه اطفال و نوجوانان به همت معاونت حقوقی قوه قضائيه و با همکاري دادگستري اصفهان با هدف بررسی راهکارهاي موجود در حوزه دادرسي هاي ويژه کودکان و نوجوانان به کار خود پایان داد.

در اختتاميه اين کارگاه علاوه بر ميهمانان دائم ، دوتن از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي که عضو کميسيون حقوقي مجلس نيز مي باشند حضور داشتند.

نوراله آقالر که به نمايندگي از طرف رييس کل دادگستري استان در اين مراسم سخن مي گفت ، با رو به افزايش خواندن آمار بزهکاري اطفال و نوجوانان ، وجود اين نوع از بزهکاري را يکي از مشکلات مهم جوامع دانست و افزود: حکومتها همواره دغدغه اين را دارند که از اين افزايش جلوگيري کنند.

وي تصريح کرد: اولا اطفال و نوجوانان سرمايه هاي آينده مملکت هستند و بايستي مصون از هرگونه انحراف باشند ، ثانيا انحرافي که در نوجوانان ايجاد مي شود يا جنبه دروني دارد يا جنبه بيروني که آن بيشتر به جامعه ارتباط دارد.

سرپرست محاکم تجديد نظر استان اصفهان اظهار داشت : امروزه جنگ هايي که در نقاط مختلف جهان اتفاق مي افتد بزرگترين آسيب آن به اطفال و نوجوانان مي باشد . در حالي که اين جنگ را اطفال درست نکردند بلکه آنها قربانيان اين جنگ ها هستند و علاوه بر اين توسعه شهرنشيني ، مهاجرت ، خالي شدن روستاها ، فقر و بيکاري از افزايش بزهکاري اطفال است.

آقالر خاطر نشان کرد : در واقع برخورد با اين عوامل مي تواند راه حل اساسي براي پيشگيري از جرايم اطفال باشد بخاطر همين قانون گذار ما خوشبختانه رويه اي را در پيش گرفته و آن اينکه با تصويب قوانين اخير گام هاي خوبي در جهت رسيدگي منصفانه در جرايم اطفال برداشته است. هر چند اين قوانين کافي و وافي نيست چرا که هدف از دادرسي اطفال مجازات نيست بلکه اصلاح و بازگرداندن آنها به جامعه است.

وي خواستار رعايت تشريفات دادرسي اطفال و نوجوانان توسط قضات مربوطه گرديد و بيان داشت : بر هر کدام از تشريفاتي که قانونگذار تصويب نموده است تفکري حاکم مي باشد که قاضي اطفال بايد آنها را رعايت نمايد.

نماينده رييس کل در مراسم اختتاميه کارگاه دادرسي ويژه کودکان و نوجوانان همچنين اضافه کرد: تشکيل پرونده شخصيت براي اطفال و نوجوانان از مسائل مهم رسيدگي هاي قضايي به اين گونه پرونده هاست و قضات و دادستان ها بايستي ملزم به تشکيل پرونده شخصيت در حين رسيدگي باشند.

در ادامه پس از سخنان آقاي آقالر ، سخنگوي کميسيون حقوقي مجلس شوراي اسلامي نيز از تصويب لايحه حمايت از کودکان و نوجوانان که از سوي قوه قضائيه تقديم مجلس شده است در آينده نزديک خبر داد و گفت : موضوع حقوق کودک در اين لايحه به خوبي مورد توجه واقع شده است.

محمد علي اسفناني افزود: مباحث نويني در اين لايحه مطرح شده که اميدوارم به زودي شاهد اجرايي شدن آن در محاکم اطفال و نوجوانان باشيم.

در ادامه ، حسيني نماينده دفتر يونيسف در ايران نيز از مسئولين دادگستري کل استان اصفهان به خاطر اجراي برگزاري يکي از بي نظيرترين کارگاه هاي اطفال و نوجوانان تشکر کرد و حضور ميهمانان مختلف از حوزه حقوق و قضا را از امتيازات اين کارگاه برشمرد.

وي ابراز اميدواري کرد نتيجه اين کارگاه در آراء و تصميمات آينده دادگاه هاي اطفال و نوجوانان ديده شود.

گفتني است در پايان اين مراسم تقدير نامه هايي به اعضاي شرکت کننده در اين دادگاه اهدا شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *