صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

صادرکننده‌ها باید در جریان آخرین تصمیم‌گیری تعیین نرخ ارز باشند

۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۴:۰۹
کد خبر: ۸۹۶۴۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
خبرگزاری میزان - رئیس اتاق بازرگانی ایران با اشاره به مقوله نرخ ارز گفت: صادرکننده ها باید در جریان آخرین تصمیم گیری در مورد تعیین نرخ ارز قرار گیرند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی میزان، محسن جلال پور صبح امروز ( سه شنبه) درهمایش روز ملی صادرات که در سالن اجلاس سران برگزار شد، اظهار کرد: نگاه به صادرات، نگاه بلند مدتی است، اگر در بلند مدت بخواهیم به صادرات توجه کنیم باید قبل از همه موارد فضای مناسب را برای کسب و کار در نظر بگیریم. البته طی ماه های گذشته شرایط بین المللی ما در اجرایی شدن تفاهم در بحث برجام روزهای بهتری داشتیم.

رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: در حال حاضر با فضای آزاد رقابتی فاصله زیادی داریم و تنها راه ما در دراز مدت این است که فضای کسب و کار رقابتی شود و شرایط حضور دولت و تصدی گری دولت و برخی از تحریم ها به سمت و سوی شرایط اقتصاد آزاد سوق دهیم.

جلال پور تصریح کرد: به دنبال این امر بسیاری از مسائل به صورت خود به خود حل خواهد شد و تعامل با جهان بهتر و بیشتر می شود.

وی ادامه داد: باید تبعات ورود دولت و مجموعه تصمیم گیری ها را در نظر گرفت، نمونه آن تعیین نرخ ارز است که دولت باید تمام زوایای تصمیم گیری های خود را بسنجند.

رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: در آینده عرصه بین الملل برای ما باز می شود اما در داخل  در بحث نرخ ارز و برنامه های پیش بینی پذیر باید حتما یک برنامه به صادرکننده ها دهیم.

تسهیلات نقدینگی صادرات باید افزایش یابد
وی افزود: نقدینگی صادرات نیز مقوله بسیار مهم است و باید اعتبارات مورد نیاز در این زمینه را تامین کنیم و باید تصمیم جدی در خصوص نرخ بهره و میزان آن اتخاذ شود.

جلال پور تصریح کرد: حل مسائل مالیاتی از دیگر مشکلات است که مدت ها با آن روبرو هستیم و هنوز نتوانسته ایم بر سر مالیات بر تسعیر ارز و مالیات بر ارزش افزوده تفاهمی با سازمان امور مالیاتی داشته باشیم.

رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: باید در بحث صندوق ضمانت نیز تجدید نظر کنیم و این صندوق نیازمند منابع بیشتری است و اگر این امر محقق شود بسیاری از مشکلات آن حل می شود.

استراتژی صادراتی باید تدوین شود
وی ادامه داد: تدوین استراتژی صادراتی از دیگر موضوعاتی است که به شدت به آن نیازمند هستیم تا بدانیم تا 20 سال آینده چه کالایی باید تولید و صادرات کنیم.

جلال پور گفت: در بحث گردشگری هم باید ورود خوبی داشته باشیم زیرا ارزآوری بسیار بالایی دارد و باید قوانین و تسهیلات در این زمینه شرایط ویژه ای قائل شویم.

توجه به مشوق های صادراتی
وی افزود: مشوق های صادراتی نیز باید در دستور کار مسئولان باشد، به هر حال کشور شرایط خاصی را دارد و برخی از تصمیمات و اجبارها در اقتصاد وجود دارد که باید در کنار آن باید مشوق هایی نیز در دستور کار باشد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: به هر حال باید به سمت اقتصاد آزاد سوق پیدا کنیم تا بتوانیم در آینده شاهد حضور پر رنگ تر سرمایه گذاران خارجی در ایران باشیم.

جلال پور ادامه داد: موضوع واگذاری ها و توجه به بخش خصوصی نیز از دیگر مسائل است که باید مورد توجه دولت باشد.

وی گفت: صادرات ویترینی از کار اقتصادی ما به جهان است و کلید توسعه پایدار توجه به صادرات است.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *