صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اگر مدیران در سطوح مختلف افراد شایسته نباشند یک معروف جدی قرآنی زیر پا گذاشته می‌شود

۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۳:۴۷:۰۱
کد خبر: ۸۹۴۷۵
دسته بندی‌: مجله حقوقی ، عمومی
خبرگزاری میزان- حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی با اشاره به شایسته سالاری در مدیریت به عنوان یک معروف قرآنی گفت: اگر مدیران در سطوح مختلف افراد شایسته نباشند، یک معروف جدی قرآنی زیر پا گذاشته می‌شود.
«حجت الاسلام و المسلمین محمد حسن ابوترابی فرد» نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با امر به معروف و نهی از منکر را یکی از واجبات الهی دانست و افزود: از آموزه های قطعی دین و قرآن موضوع امر به معروف و نهی از منکر است.خداوند متعال در توصیف اهل ایمان می فرماید«  وَالْمُؤْمِنُونَ وَالْمُؤْمِنَاتُ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاء بَعْضٍ يَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَيَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ» و این به این معنا است که اهل ایمان زنان و مردان مومن اولیای یکدیگر هستند و آسیب ها و تهدیدات آنها مشترک است.

وی با اشاره به آیاتی از قرآن،اظهار داشت: در برخی از آیات قران خداوند می گوید اهل ایمان یک نفس هستند بنا براین همانطور که منافع خود را می خواهند،نگران سایر افراد نیز هستند.بنا براین چون این نگرانی را دارند در نتیجه یامرون به مالعروف آنها را به سوی خوبی ها دعوت می کند.

نائب رئیس اول مجلس در خصوص تعریف«معروفـ»گفت: معروف کاری است که مورد امضاءعقل و شرع مقدس است و عقل و دین آنها را تائید می کند و این می شود معروف و به عنوان یک فراخوان عمومی از آن یاد میشود.با آراستگی به عقاید و فضائل اخلاقی و عمل صالح،راه برای فاصله گرفتن از اعمال زشت و رذایل اخلاقی هموار می شود.

افزایش ایمان و اخلاق، راهکار احیای امر به معروف و نهی از منکر


ابوترابی با اشاره به ضرورت احیای این فریضه الهی،تصریح کرد: افزایش ایمان و اخلاق در جامعه از راهکارهای تحقق و احیای امر به معروف و نهی از منکر است.

وی به یکی از معروفات قرآنی اشاره و اظهار داشت: مدیریت باید به دست شایسته ترین ها باشد و یکی از ریشه های اساسی تعالی در جامعه است.اگر مدیران در سطوح مختلف از بهترین افراد و شایسته ترین ها نباشند،یکی از معروف های جدی قرآنی زیر پا گذاشته می شود.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی شایسته سالاری را یکی از معروفات قرآنی دانست و افزود: شایسته سالاری بسیار مهم و اساسی است و باید مورد توجه قرار گیرد و در این صورت بسیاری از امور اصلاح می شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *