صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بدترین میزان واردات بی‌رویه چه زمانی بود؟/ به کارگران همواره ظلم شده است

۲۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۶:۴۴
کد خبر: ۸۹۳۲۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
خبرگزاری میزان - معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بدترین زمان واردات بی رویه هنگام ادغام وزارت صنعت با بازرگانی بود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی میزان، احمد میدری طی گفت وگویی با بیان اینکه زمانی که شاهد واردات بی رویه به کشور بودیم دو وزارت خانه را باهم ادغام کردیم، اظهار کرد: بدترین میزان واردات زمانی صورت گرفت که وزارت صنایع با بازرگانی ادغام شدند، زیرا فرآیندها را اصلاح نمی کنیم.

وی در خصوص تجمیع بیمه ها، گفت: هفت اقدام بزرگ در حوزه بیمه ها صورت گرفته که تفاوت ها را به حداقل رسانده است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: در بخش سلامت و درمان خیلی از کارهای ابتدایی را اجرا نمی کنیم.

میدری تصریح کرد: 28 درصد مصرف دارو به شدت افزایش پیدا کرده است، مصرف ان آر آی به اندازه مصرف قاره اروپاست.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: رقابت در بیمه ها باید با جدیت دنبال شود و انحصار برداشته شود.

وی افزود: باتوجه به اینکه نوسانات بودجه ای داریم، قرار شد که اعتبارات وزارت های رفاه و بهداشت در یک بانک تجمیع شود تا کمک کاری برای رفع مشکلات بیمه ها باشد.

وی درباره تجمیع بیمه ها گفت: ما با تجمیع بیمه ها مخالفیم زیرا اهدافی که این طرح دنبال می کند بسیار والاست اما به نظر ما چندان عملیاتی نیست.

معاون امور رفاه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: در حال حاضر افراد حق بیمه های مختلفی پرداخت می کنند که اگر سطح درمان همه بیمه شدگان اصلاح شود و افزایش نیابد در حقیقت این حق کارگران است که ضایع شده است. وزارت رفاه به دنبال تجمیع منابع است اما با حفظ حق و حقوق کامل کارگران که درمان شان همچنان رایگان باشد در غیر این صورت ما با تجمیع بیمه ها مخالفیم.

وی افزود: از بین بیمه شدگان 10 میلیون نفر به صورت رایگان از خدمات بیمه ای استفاده می کنند، دولتی ها 6 درصد حق بیمه پرداخت می کنند و کارگران بیش از 7 درصد و بعضی هم تا 18 درصد پرداختی دارند.

میدری با اشاره به بدهی دولت و تاثیر آن روی پرداختی تامین اجتماعی اضافه کرد: دولت با کسری شدید بودجه روبروست زیرا قیمت نفت به شدت پایین آمده است و وزارت بهداشت که قرار بود 1200 میلیارد تومان از دولت دریافت و خرج هزینه های بهداشتی کند تنها 200 میلیارد تومان در این بخش تزریق کرده است که رقم ناچیزی در بخش درمان کشور به حساب می آید.

میدری با اشاره به نقش سازمان مدیریت و برنامه ریزی در تامین منابع مالی دستگاه ها گفت: اما دستگاه ها مستقلند و مستقل عمل می کنند. علاوه بر این یکی از اصولی که در بیمه ها وجود دارد اصل رقابت است که رقابت با تجمیع بیمه ها در تناقض است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه برای مسائل سخت نیابد دنبال راه های آسان گشت اظهار داشت: در بخش درمان و سلامت همچنان بسیاری از بدیهیات همچون ردیابی هزینه های درمان و فعال سازی پرونده الکترونیک سلامت فلج است نمی توان انتظار داشت منافع مردم تامین شود.

بی عدالتی در سازمان تامین اجتماعی
حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت مجلس در ادامه در مورد بیمه ها، چالش طرح تحول سلامت، گفت: بی عدالتی در خود سازمان تامین اجتماعی است، زیرا افرادی که در تهران هستند از خدمات بهتری دریافت می کند اما این شرایط برای شهرستانی ها اینگونه نیست.

وی ادامه داد: با این وضعیتی که بیمه ها در پیش گرفته اند موفق نخواهیم بود، زمانی که پزشک بیمارستان پول خود را از بیمه دریافت نکند دوباره 4 هزار پزشک به مطب های خود باز می گردند.

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس انتقاد کرد: بیمه ها همانند صندوق هستند و کارآمد نیستند و اگر پول داشته باشند ارائه خدمات می دهند و اگر پولی نباشد هیچ اقدامی انجام نمی دهند.

به کارگران همواره ظلم شده است
محجوب عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، نیز در ادامه با بیان اینکه به کارگران همواره ظلم شده است، گفت: تا امروز بحث تجمیع بیمه ها مطرح نبوده است اما امروز باید یک روش دنبال شود.

وی افزود: تاکنون دولت ریالی بابت سرانه درمان کارگران پرداخت نکرده اند، متاسفانه امروز جای طلبکار و بدهکار عوض شده است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دهه 60 این مباحث همواره مطرح بوده، شرایط عادلانه باید رعایت شود.

احساسی رفتار نکنیم
ایرج حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت نیز گفت: فضا را نباید احساسی کنیم و همه ما خدمتگذار مردم هستیم و همه تلاش ما ارائه خدمات به مردم است. البته ارائه خدمات به کارگران کم است.

وی با تاکید بر اینکه بسته خدمات کارگران باید افزایش پیدا کند، اضافه کرد: در تجمیع بیمه ها و یکی کردن منابع و سیاست های ابلاغی برنامه ها باید پایبند باشیم.




نظرات بینندگان
مهدی
|
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۷
شما که میدونید جلوی ظلم را بگیرید
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *