صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تشریح علل و عوامل عدم توفیق کرسی‌های آزاداندیشی

۲۶ مهر ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۰:۰۱
کد خبر: ۸۹۰۳۹
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان- رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها تاکید کرد: مسئولان باید بستر و ساختار برگزاری هر چه بهتر کرسی‌های آزاداندیشی را سریع‌تر فراهم کنند.

به گزارش گروه اجتماعی ، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمد محمدیان گفت: از روند برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی راضی نیستیم و این کرسی‌ها در شکل مطلوب برگزار نمی‌شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: کرسی‌های آزاد اندیشی باید توسط دانشجویان و اساتید برگزار شود چرا که معتقدیم اگر کرسی‌ها به شکل اداری، حاکمیتی و توسط مسئولان برگزار شود اصلا کرسی آزاد اندیشی نیست.

وی با اشاره به ماهیت کرسی‌های آزاد اندیشی گفت: برگزاری کرسی‌ها توسط دانشجویان و اساتید ماهیت اصلی این کرسی‌های است و وظیفه نهادهای حکومتی و از جمله نهاد نمایندگی علاوه بر تشویق، بستر سازی و رفع موانع آن است.

عضو ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور افزود: علت موفقیت کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره نسبت به کرسی‌های آزاد اندیشی آن است که مسئولیت برگزاری کرسی‌های نظریه پردازی را یک مجموعه مشخص و تحت پوشش دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی بر عهده دارد و عمدتاً فضای حاکم بر این کرسی‌ها مسائل علمی است.

عضو شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ادامه داد: این در حالی است که در کرسی‌های آزاد اندیشی عمدتا فضای اجتماعی و سیاسی حاکم است و تنش ها، اختلافات و سلایق سیاسی در برگزاری آن اثر می گذارد.

حجت الاسلام و المسلمین محمدیان گفت: همچنین ممکن است طرح مباحث در کرسی‌های آزاد اندیشی دارای هزینه باشد که عده‌ای حاضر به پرداخت آن نباشند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری «مدظله العالی» در دانشگاه‌ها در تلاش است تا احساس امنیت مجموعه‌های فرهنگی و سیاسی و همچنین مسئولیت پذیری دانشگاه‌ها را در برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی افزایش دهد.

وی در خاتمه نیز گفت: هنوز برای ترویج کرسی‌های آزاد اندیشی فرهنگ سازی نشده و هرچند تاکنون کرسی‌های زیادی در دانشگاه‌ها برگزار شده اما متاسفانه برخی از این کرسی‌ها از معیارها و استاندارهای لازم برخوردار نبوده‌اند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *